Ovaj novi losion za lice s vitaminom C i zaštitnim faktorom 50 hidrira te pruža cjelodnevni mat efekt

by | 14 travnja, 2022
losion za lice s vitaminom C

Kompanija Avon nastavlja iznenađivati svojim inovacijama šireći svoju poznatu Anew skincare kolekciju. Zahvaljujući najnovijim istraživanjima, ova kolekcija bogatija je za još jedan proizvod Losion za lice s vitaminom C SPF 50, koji je obogaćen ključnim hranjivim sastojkom za zdravu kožu. 

Vitamin C je esencijalni sastojak mlade kože, ali kako ga naš organizam ne proizvodi, on se apsorbira iz vanjskih izvora, kao što su hrana i kvalitetni dodaci prehrani. Kod žena, razina apsorpcije opada s godinama i zato je novi Anew losion za lice s vitaminom C SPF5 50 koji nam Avon donosi, pravi moćni saveznik svake žene. 

losion za lice s vitaminom C

Kako bi pružio baš ono što je ženama potrebno za njegu, ovaj losion nevjerojatno je lagan, brzoupijajući, dermatološki testiran i pogodan za svaku dob. Antioksidativna zaštita sa stabilnim vitaminom C štiti kožu od UVA/UVB zračenja i od slobodnih radikala i uz to sadrži zaštitni faktor, SPF 50. Losion hidrira 24 sata, istovremeno pruža cjelodnevni mat efekt i služi kao savršen make-up primer, a također vraća sjaj – koža momentalno izgleda svjetlije i blistavo, s vremenom se smanjuje primjetnost diskoloracija.* Anew losion za lice s vitaminom C SPF 50 podsjetnik je da je uvijek pravo vrijeme za kvalitetnu njegu!

losion za lice s vitaminom C

Vitamin C može se koristiti tijekom cijele godine, ali tijekom ljeta on djeluje zaštitno poput suncobrana. Pomaže u zaštiti od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja i štetno djeluju na tijelo tijekom cijele godine iako se uglavnom formiraju tijekom izlaganja suncu. Zbog prednosti ovog sastojka, sve više žena trudi se uključiti ga u svoju svakodnevnu rutinu njege kože.

Anew losion za lice s vitaminom C SPF 50 dostupan je po cijeni od 84,90 kn u Avonovom katalogu.

losion za lice s vitaminom C

*Nakon višestruke primjene

Foto: PR