Ashley Graham dala par odličnih savjeta za preplanuli ten

Poznati model i TV personality podijelila je savjete za sunčanje i stvaranje trenutaka mira

by | 17 lipnja, 2021

Model, autorica te aktivistkinja za body posititivity, uvelike je zaslužna za inkluzivnost u industriji ljepote. Nezaboravno se pojavila na naslovnici Sports Illustrated Swima, samo jednog od mnogih redefinirajućih trenutaka ljepote u svojoj karijeri.

Prizemna 33-godišnjakinja dala je par savjeta za sunčanje, ali i malo svakodnevnih wellness rituala. Kaže da je, osim SPF-a i šeširića, potrebno kožu pripremiti za sunce. “Prvo i najvažnije, pobrinite se za piling pod tušem. Nemojte koristiti abrazivni sapun. Morate dobro ispilingirati ruke, stopala, laktove i koljena.” Također, savjetuje da za teško dostupna mjesta, poput leđa, koristimo maglicu kao SPF, a može i kao sredstvo za samotamnjenje.

A što se tiče rituala koji postižu mir tijekom stresnog dana? “Živimo u svijetu u kojem nas bacaju u to tko bismo trebali biti, što bismo si trebali reći i kako bismo se trebali ponašati. Ali mislim da je način borbe protiv toga istinita afirmacija sebe. Znajući da imate neke svoje rituale, mantre –  za dan, tjedan i sve ostalo. Svatko ima nešto drukčije – meditira, vježba, uzme za sebe par minuta potpunog mira. Za mene je to molitva. Govorim naglas i to je nešto što mogu učiniti za sebe svaki dan, čak i ako je to samo pet minuta”, kaže fantastična Ashley za Glamour.

 

Foto: @ashleygraham/Instagram