Ako još niste, morate kušati ovaj artizanski sladoled bez aditiva, glutena i umjetnih aroma!

Ima svega 1/3 kalorija sadržanih u kuglici drugog sladoleda

by | 26 svibnja, 2023

Bilo da je riječ o sunčanom jutru na obali okupanoj mirisom mora, “điru” po uzavreloj urbanoj špici ili beskrajnim ljetnim noćima, jedno je sigurno – aROMA gelato ove je sezone postao neizostavni modni dodatak svih fashionista u regiji! I nema potpunog ljetnog stylinga bez kuglice aROMA gelata u ruci.

Nije tajna da je ova slatka priča svoje mjesto pronašla i u središtu hrvatske modne scene jer je jedan od najprepoznatljivijih domaćih kreatora, Zoran Aragović Bitemystyle, potpisao dizajn haljina brenda aROMA gelato experience. Ostavši vjeran svojoj estetici razigranog, Aragović je uklopio autentične modre aROMA nijanse s polka-dot uzorkom i krojevima koji neodoljivo podsjećaju na šezdesete, ostavljajući dojam istovremene ženstvenosti i slatkoće. Sinergija domaćeg dizajna i aROMA gelata stvara poseban doživljaj za potpuno iskustvo romantičnih talijanskih kala, odakle ova slastica i potječe uklopljen u priču posebnosti hrvatskih gradova.

aROMA gelato

Osim što je kreirao kolekciju namijenjenu samo za ovu gelato putujuću priču, aROMA se pronašla i kao glavna zvijezda u njegovoj novoj kolekciji predstavljenoj na samostalnoj reviji trećeg izdanja modne platforme Atelier. Svakodnevna, a neobična, drukčija i posebna, svima omiljena! Upravo su to riječi koje opisuju kombinaciju Aragovićevog dizajna i aROMA magije okusa koja već sada izaziva uzdahe prolaznika, ljubitelja dobrog dizajna i još boljeg sladoleda. Niz je varijanti – od bogate tamne čokolade s cjelovitim lješnjakom, čokolade i minta, mascarponea s datuljama i orahom pa sve do osvježavajućeg limuna s bosiljkom, naranče i đumbira, tangerine, dinje i brojnih drugih – za svako nepce, ali i modni izričaj ponešto! Za one koji vole izaći izvan okvira uobičajenog, a istovremeno su obožavatelji kave i sladoleda, tu je aROMA affogato koji nosite u kornetu i možete uživati u njemu bilo gdje. Kombinacija slatkog korneta oblivenog vrhunskom belgijskom čokoladom i u potpunosti prirodnog aROMA gelata utopljenog u toplom gorkastom espresso zasigurno će oduševiti sve ljubitelje kave ili one koji će to tek postati, a na Instagram fotkama izgledati neodoljivo.

aROMA gelato

aROMA gelato

Poveznica između aROMA gelata i brenda Bitemystyle nije samo prepoznatljivi stil koji osvaja scenu već i hvalevrijedna činjenica da je u potpunosti riječ o domaćem proizvodu. Gelato aROMA tako se može pohvaliti 100 % prirodnim artizanskim podrijetlom. Pripremljen bez aditiva, glutena i umjetnih aroma za čiju se proizvodnju koriste samo najbolji sastojci iz cijeloga svijeta, aROMA gelato nije jedan od običnih sladoleda na koje smo navikli. Sorbet svježeg voća, ubranih listova bosiljka, mente i ružmarina uz dodatak ljubavi receptura su ovog višeosjetilnog sočnog iskustva. Njegova savršena skladnost s modom odlikuje se i u minimalnom udjelu šećera, zbog čega aRoma gelato ima svega 1/3 kalorija sadržanih u kuglici drugog sladoleda, što je jedan razlog manje za brigu oko figure. 

aROMA gelato

aROMA gelato

aROMA gelato

aROMA gelato

Za sâm kraj aROMA Gelato Tour turneje, aRoma dolazi u Rovinj 27. 5., Opatiju 28. 5., Selce 29. 5., Bašku 30. 5. te se vraća tamo otkud je i krenula, u Zagreb, 31. svibnja.

Više se informacija može pronaći na službenoj web-stranici. https://www.aroma-gelatoexperience.com/en, kao i na društvenim kanalima Instagramu te Facebooku.

Foto: PR