Nekoliko razloga zašto morate svratiti u zagrebački Arena Centar tijekom kolovoza

by | 27 srpnja, 2022

Ljeti je sve lakše i opuštenije te jedva čekamo trenutak kad će nas omamiti miris mora. No dok traje jedvačekanje, zašto ne bismo uživali u ljetu na jednoj od terasa Arena Centra, u shoppingu na sniženjima, u pecanju nagrada i… plesu!

U Arena Centru, u čast ljetu, rodama i zlatnim ribicama održana je prava plesna rapsodija u zraku koja je u samo 10 minuta dočarala ono što trenutačno u Arena Centru čeka posjetitelje. Zlatna ribica koja ispunjava sve želje izašla je iz mreže, a roda je poletila i obilježila početak aktivnosti za najmlađe!

Svakog vikenda do 14. kolovoza, djeca se u parku ispred glavnog ulaza mogu zabaviti uz program plesnih i zračnih radionica uz stručno vodstvo profesionalnih plesačica i izvođačica zračnih performansa. Svake subote tu je i facepainting, gdje će najmlađi postati male šumske vile i rode, koja je u glavnoj ulozi u ovoj ljetnoj priči! Ispred glavnog ulaza u Arena Centar upoznajte rode i važnost očuvanja ove vrste i ekosustava Parka prirode Lonjsko polje. Poslušajte kako se roda glasa, slikajte se uz njezina krila, zaigrajte školicu i pronađite gooolemooo rodino gnijezdo!

No opet, zašto se i odrasli uz shopping ne bi malo zabavili? Oni malo odrasliji, ali i oni mlađi, kod info pulta mogu se svaki vikend okušati u pecanju nagrada. Uz predočenje računa od najmanje 300 kuna iz bilo kojeg dućana Arena Centra i Arena Parka ostvarujete pravo na sudjelovanje u natječaju te uskočiti u barku i upecati nagradu!

Doletite do Arena Centra i radost ljeta može početi.

Foto: PR

Tagovi: