Ovi ljetni modni dodaci s hrvatskim potpisom odišu mediteranskim šarmom

by | 3 lipnja, 2022

Domaći brend Aqua, čija su uža specijalnost prepoznatljivi prugasti ručnici i kupaći kostimi, već dva desetljeća svojim dizajnom i kvalitetom oduševljava ljubitelje ljetnih dodataka. Upravo se u nazivu brenda nagovještava njegova estetika: jednostavnost i vječnost. Stil koji Aqua njeguje odraz je ljetnih dana na Jadranu te asocira na plavu boju, miris mora, sol u kosi i osjećaj pijeska pod nogama dok šetamo dugim plažama.

U čast 20. obljetnice, Aqua je pripremila kampanju u čarobnim Brelima, mjestu čija je prirodna ljepota obišla svijet. Svojim viđenjem stila, kao i kvalitetom, Aqua već 20 godina parira svjetskim renomiranim brendovima. Kampanja je fokusirana na novu liniju ženskih kupaćih kostima i kultne Aqua ručnike, ovoga puta manjih dimnezija, a svjetlo dana po prvi put ugledat će i “kontra prugice”.

Prugice i mornarsko plava boja zaštitni su znak Aque, a protežu se i kroz novitete predstavljene u novoj kampanji. Važno je napomenuti da su ženski kupaći kostimi izrađeni od recikliranih materijala, čime Aqua nastoji doprinijeti očuvanju okoliša te služi kao primjer koji treba slijediti. Istovremeno moderni, ali i svevremenski – tako se najbolje mogu opisati modeli ženskih kupaćih kostima. Jednodijelni kupaći kostimi dolaze u dvije kombinacije boja, s modrim i svijetloplavim prugama, a jednostavan kroj s visoko izrezanim bočnim dijelovima naglašava žensku figuru te donosi dašak retro štiha i modne nostalgije. Osim jednodijelnog kostima, predstavljen je i klasični, dvodijelni, koji se može nositi na dva načina. Uz kupaće kostime, savršeno se slažu čuveni Aqua ručnici praktičnih, manjih dimenzija, što će uvelike torbu za plažu učiniti lakšom. U kampanji je prikazano kako od basic komada, poput jednostavnih kupaćih kostima, učiniti savršenu modnu priču: uz dodatak prozračne muške košulje, šešira, torbi za plažu ili sunčanih naočala.

Mediteranski šarm, jednostavnost i uživanje u ljetnim danima očituju se u novoj kolekciji, kao i u dosadašnjem vizualnom identitetu Aque. Mališani ni ovoga puta nisu izostavljeni pa su za njih pripremljeni novi dizajni kupaćih kostima te poncho s prepoznatljivim likom bebe sredozemne medvjedice.

Aqua ljetni asortiman možete pronaći na najfrekventnijim turističkim lokacijama diljem Jadranske obale, a dostupan je i putem aquamaritime.hr gdje vas očekuje 15 % popusta na prvu kupnju.

 

Foto: Sanja Jagatić