Ana Tevšić Nauković i Ines Heli dizajnirale su najljepši modni dodatak za ljeto

Francuski chic

by | 8 srpnja, 2022
marama

Ana Tevšić Nauković poznata je hrvatska produkt dizajnerica i vlasnica studija Love, Ana Design Studio koja nas uspije uvijek iznova iznenaditi svojom kreativnošću i smislom za lijepo.

Ines Heli svestrana je influencerica i media planerica koju zastupaju agencije iz Pariza te koja se svojim nepogrešivim stilom istaknula kao trendseterica jednog malo drukčijeg stila.

Ana i Ines nas već neko vrijeme oduševljavaju svojim talentom, stilom i sveprisutnim chic francuskim lifestylom a ovoga puta odlučile su svoje stilske i vizualne afinitete prenijeti u šarmantni proizvod od kojeg se nećete odvajati cijelo ljeto.

marama za kosu

“L’amour, c’est tout” naziv je suradnje koju smo Ines i ja davno isplanirale te strpljivo provele u stvarnost. Vrlo brzo nakon prvog susreta smo shvatile da dijelimo istu ljubav prema Parizu te da primjećujemo ljepotu u raznim detaljima oko sebe. Obje držimo dodatne fotiće s analognim filmom u torbi i snimamo posebne trenutke s njim. Dijelimo ljubav prema umjetnosti i plesu, zaista smo se jednostavno povezale kao da se znamo oduvijek. Tako je i odluka oko suradnje došla vrlo spontano, bilo je samo pitanje kroz koji proizvod ćemo ju manifestirati.” objasnila nam je Ana i dodala: “Nakon što sam definirala i dovršila ilustraciju, činila mi se idealnom za primjenu na marami. Ines odlično slaže svakodnevne odjevne kombinacije te je odmah vidjela kako ju nositi na razne načine, što nas je obje inspiriralo.”

marama

Ana Tevšić Nauković i Ines Heli

Ova marama zasigurno će ispirirati i vas da pronađete svoj vlastiti francuski chic i odputujete barem na trenutak na ulice Pariza. U simpatičnom videu, ove dvije predivne i talentirane žene, pokazale su nam svoju interpretaciju Pariza na zagrebačkim ulicama i svojim nenametljivim stilskim izričajem dočarale nam opuštenost i ležernost uživanja u modi.

Marama je od satena, veličine 50 x 50cm i dolazi u prikladnoj poklon kutiji s porukom. Sve je izrađeno u Hrvatskoj što je posebno bilo važno Ani i Ines.

Svoj primjerak možete naručiti putem ovog linka: https://atn.la/product/lamour-cest-tout/

marama

marama

 

 

Foto: Marina Rendulić – fotografije Ane i Ines

Love, Ana design studio arhiva – fotografije proizvoda

Video: photography studio Zelmanović