“All around” je novi hrvatski brend koji zagovara slow fashion, održivu i etičku proizvodnju

by | 27 listopada, 2020

All around je novi hrvatski modni brend koji vodi računa o etičkoj i održivoj proizvodnji te okolišu, poštujući načela slow fashion filozofije

Pri odabiru tkanina, prednost pridaje onim prirodnim i neškodljivim kao i netoksičnim bojama u printu, a prepoznatljiv detalj ovog brenda je tag od ekokože koji je suptilno utkan u svaku kreaciju. Svi proizvodi ovog hrvatskog brenda proizvedeni su u lokalnim šivaonama u vlasništvu žena, čime podupiru razvoj i poslovanje malih obrta. Iako je održivost imperativ All around brenda, kreativna direktorica i dizajnerica branda Sunčana Jozić Lučić posebnu pažnju posvećuje krojevima i udobnosti, kao i low-waste načelima.

Kolekcije se rade u malim serijama i po narudžbi, a svi odjevni predmeti smišljeno su kreirani kako bi bili nosivi u više veličina i time smanjili nepotrebno gomilanje zaliha. Za vjerne klijentice to znači da će svoj omiljeni odjevni predmet moći nositi u svim svojim životnim fazama i veličinama bez ograničenja.

Nakon funkcionalnih suvenira u obliku ekoloških marama te RESORT kolekcije, All around nam predstavlja novu zimsku liniju pod nazivom COSY WINTER. Kao što i sâm naziv kaže, odjevni predmeti iz ove kolekcije izrađeni su od najfinijih pamučnih i vunenih tkanina krojeni da pristaju svakoj figuri te iznimno udobni i prilagodljivi. Kontrast čine dodaci od ekokože, a svi predmeti su nosivi u svečanim i casual varijantama.

Ovo neizvjesno vrijeme svakome od nas dalo je zadatak da se zamislimo kako živimo i kakav trag želimo ostaviti na ovom planetu, pa zašto onda ne početi s kupovinom održive odjeće koja je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj?

All around artikle možete kupiti putem web shopa, Facebook stranice i Instagram profila.

Foto: Romano Grozić