Ako trebate poklon u posljednji tren ili želite svoje poklone učiniti posebnima u nekoliko minuta – imamo rješenje!

by | 22 prosinca, 2022
poklon za božić cewe last minute

Još stignete pokloniti nešto posebno, emotivno, originalno i personalizirano. A ako ste već pripremili svoje poklone, možete ih učiniti još posebnijima.

Donosimo vam sjajnu ideju koju možete realizirati u nekoliko minuta, na preko 150 lokacija diljem Hrvatske. U dm-u, Müller-u i Tisak Media centrima. Na CEWE Instant print fotokioscima, spajanjem svog pametnog telefona na instant print uređaj možete izraditi razne klasične i kreativne fotografije na kvalitetnom fotopapiru i na ovaj način ovog Božića dragim ljudima pokloniti uspomene. Fotografije se izrađuju odmah, na licu mjesta što ovu uslugu čini tako sjajnom.

Kako? Jednostavno…

Osim što pakiranje svojih fotografija možete učiniti posebnima, možete izraditi i klasične fotografije i jednostavnim umetanjem fotografije u lijepi okvir, imate personalizirani poklon koji će, obećavamo, oduševiti dragu osobu. Svi volimo lijepe uspomene.

Ovo je poklon s kojim se ne može pogriješiti bez obzira o radi li se o starijim ili mlađim članovima obitelji, prijateljima ili kolegama. Sačuvajte uspomene, podijelite ih s bliskim ljudima, uživajte u blagdanima i stvorite nove zajedničke priče i uspomene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Najbolja fotousluga na svijetu (@cewehrvatska)

 

Foto: PR