Zanima vas sve o mindfulnessu? Priključite se besplatnom webinaru i otkrijte zašto je on toliko moćan za naše zdravlje

by | 21 svibnja, 2020

Znate li što je mindfulness i koje su koristi njegovog prakticiranja? Više od tisuću različitih znanstvenih istraživanja je pokazalo da mindfulness ima nevjerojatno pozitivan utjecaj na naš život.

Smanjenje stresa i tjeskobe, povećanje fokusa, stabilnosti i vitalnosti, jačanje  otpornosti i imunološkog sustava, samo su neki od benefita prakticiranja mindfulnessa. Ako želite saznati više o tome zašto je mindfulness toliko moćan za naše zdravlje i cjelokupan wellbeing, što je to mindfulness i kako se praktično primjenjuje, kako vam mindfulness može pomoći u rješavanju stresa, tjeskove i loših osjećaja te povećanju osjećaja unutarnjeg mira, zadovoljstva životom, produktivnosti i cjelokupnog zdravlja, to vam nudi mindfulness intensive program i zašto je poseban, priključite se besplatnom webinaru i iskusite dobrobiti Mindfulnessa pohađajući certifirani trening.

27. 5. u 18 sati : MINDFULNESS – KLJUČ MENTALNOG ZDRAVLJA

Znate li da prakticiranje mindfulnessa, osim što reducira stres i rizike za bolesti, poboljšava regulaciju emocija, socijalne odnose, funkcioniranje imunološkog sustava i kvalitetu sna? Zahvaljujući više od 30 godina istraživanja, danas  znamo da mindfulness pozitivno mijenja mozak i ima značajan utjecaj na mentalno, fizičko i emocionalno zdravlje. Voditeljica programa je Katarina Pavliša.

Webinar traje 45 minuta. Održava se preko Zoom webinar aplikacije. Sve što vam je potrebno je računalo sa zvučnicima i internet. Webinar je besplatan i za pohađanje je potrebna prijava na linku. Broj mjesta je maksimalno 100. Nakon prijave zaprimiti ćete automatski mail s linkom i podacima za pohađanje webinara.

A ako želite  nešto intenzivniji trening u manjim grupama, priključite se MINDFULNESS INTENSIVE treningu koji traje 10 tjedana i donosi značajne i intenzivne rezultate. Ovaj trening se plaća, a detaljne upute o njemu pročitajte ovdje.

Foto: Unsplash