Ako ste oduvijek željeli spavati u društvu slonova pod zvijezdama, sada imate priliku

by | 12 listopada, 2020

Iako znamo da još uvijek nije idealno vrijeme za putovanja, dopustite nam da malo maštamo i barem u mislima otputujemo na mjesto gdje su zvijezde sjajnije, mirisi intenzivniji, zrak čišći, a priroda je u svom punom sjaju.

Ako i niste pogodili od prve u kojoj je lokaciji riječ, vjerujemo da ste bili blizu. Riječ je o Tajlandu, gdje je nedavno otvoren bubble resort pod nazivom Anantara Jungle bubbles, specifičan po tome što se nalazi na putu kojim prolaze slonovi – i to dok vi spavate u “mjehurićima”, usred prašume. To znači i da postoji velika šansa da se ujutro probudite okruženi krdom ovih predivnih životinja. I dok stalni posjetioci resorta, slonovi koji su spašeni s tajlandskih ulica, sada slobodno šeću prirodom, vi uživate u krevetu s pogledom na zvijezde i gotovo netaknutu prirodu u okolici.

Ovaj resort nalazi se na površini od 236 kvadratnih metara na kojima se nalaze sobe izrađene od poliesterske tkanine koja ne propušta vodu. Prostorije su klimatizirane, a na raspolaganju gostima je soba, dnevni boravak i kupaonica, dok se obroci dostavljaju u košari, kako bi posjetitelji mogli napraviti piknik u prirodi uz zalazak sunca.


Dodatni program uz smještaj obuhvaća šetnje s biolozima ili veterinarima koji će vas naučiti sve o slonovima dok ih vi promatrate u njihovom prirodnom okruženju. Za noćenje ćete morati izdvojiti samo 585 dolara po noći za dvije osobe. Trenutačno o ovoj čudesnoj lokaciji možda možemo samo sanjariti, no i to je nešto.

Foto: Anantara