Ako još uvijek tragate za savršenim kupaćim kostimom, imamo 13 prijedloga s potpisom brenda Calzedonia

by | 26 lipnja, 2019

Ljeto je u punom jeku i vjerujemo da su mnogi su od vas već zaokružili datume u kalendaru te detaljno isplanirali svoj zasluženi godišnji odmor. Ono što će vam definitivno trebati u ljetnim avanturama, osobito onima koje uključuju morsku obalu, jesu kupaći kostimi. Kako bismo vam pomogli u potrazi, u slučaju da još uvijek niste našli savršeni model, detaljno smo proučili Instagram profil Calzedonije te smo pronašli pregršt inspiracije!

Poželite li ove sezone osvježiti svoju kolekciju kupaćih kostima, definitivno nije prekasno da iz velike ponude odaberete model u kojem ćete se osjećati dobro, a posljedično i izgledati dobro. S time na umu, dobro je znati kako je jedan od najvećih trendova kad je riječ o kupaćim kostimima jednodijelni model u kojem ćete se zasigurno osjećati glamurozno, ali i “sigurno” od pogleda. Plus, jednodijelne kupaće kostime možete nositi i kao top navečer, što je svakako bonus. Ponuda brenda Calzedonia uistinu je velika i inspirativna, a naš favorit u sekciji jednodijelnih kostima je model od tkanine s naborima u boji breskve, kao i onaj V-izreza, s metalnim ringovima.

Kad je pak riječ o dvodijelnim kostimima, najaktualniji su sportski krojevi u žarkim bojama, ali i oni retro izgleda, s gaćicama visokog struka. Želite li postići glamurozan look, predlažemo bezvremenski model u bijeloj ili crnoj boji, koje po želji možete nadopuniti atraktivnim komadom nakita i predimenzioniranom bijelom košuljom za kakav after beach party.

Ovog će ljeta i romantičarke doći na svoje, i to zahvaljujući popularnim modelima s volanima i mašnicama. U trendu su i modeli sa životinjskim uzorkom, a jedan od favorita iz Calzedonijine ponude definitivno je dvodijelni kupaći kostim sa zmijskim uzorkom i s grudnjakom na jedno rame, kao i onaj po izboru poznate blogerice Chiare Ferragni, u ružičastoj boji i s uzorkom geparda.

Foto: Instagram (@Calzedonia)