Horoskop kaže da ste super par? To ipak nije dovoljno za sretnu vezu

by | 7 siječnja, 2020

Svi znakovi horoskopa između sebe mogu pronaći savršenog partnera, ali istina je da horoskopska kompatibilnost ne znači da će vaša veza trajati zauvijek.

Horoskopski mit je toliko ukorijenjen u našu svakodnevicu da kad god ljudi odu na spoj, što si u horoskopu spada u top pet pitanja koje postave potencijalnom partneru.

Mnogi muškarci i žene propustili su svoju pravu ljubav jer su pretraživali karakteristike znaka potencijalnog partnera i shvatili da ima previše neslaganja pa su zato odlučili ne ulaziti u vezu s tom osobom. Horoskop ne može pogriješiti, zar ne?

Postojala su dva stranca koja su započela vezu i njihovi znakovi su tvrdili da su savršeni jedno za drugo, ali nešto se dogodilo, nešto što je taj horoskopski čitač znakova propustio. Dva stranca koja su se zaljubila jer su njihovi znakovi potpuno kompatibilni, prekinuli su i svatko je otišao svojim putem. Pitanje je kako je moguće da horoskop kaže da ste savršen par, a vi ste zapravo bliže prekidu nego sretnom kraju?

Razlog je zapravo vrlo jednostavan. Biti u vezi s nekim predstavlja puno više od horoskopske kompatibilnosti. Morate biti sposobni razumjeti um svog partnera, kao i sve u vezi s njim, kako biste mogli uspješno komunicirati, naučiti koliko pažnje mu trebate dati ili kada mu trebate dati slobodan prostor. Horoskopski znakovi nas ne uče kako raditi te stvari. Oni samo stvaraju taj osjećaj sreće i ispunjenosti jer znate da ste kompatibilni s još jednom osobom na svijetu.

Jedna stvar je naći svoj savršeni horoskopski par, a nešto sasvim drugo je pronaći partnera koji će s vama provesti cijeli život. Ako tražite pravu ljubav i želite životnog partnera, onda morate znati mnogo više o toj osobi od horoskopskog znaka. Razumjeti kako vaš partner zaista funkcionira je ključno za uspješnu vezu i sretno srce. Nemojte dopustiti da vas srce boli ili da propustite potencijalne partnere samo zato što horoskop nema idealne prognoze za vaša dva znaka.

IZVOR: INDEX.HR