AK Hair by Ana Krstulović novo je mjesto u Zagrebu gdje vaša frizura postaje umjetnost

by | 29 svibnja, 2024
ak-hair-by-ana-krstulovic-zagreb

Zagreb je dobio novu zvijezdu na svojoj frizerskoj sceni otvaranjem salona AK Hair by Ana Krstulović na adresi Ulica Grada Vukovara 238a. Ovaj luksuzni salon donosi novu razinu frizerskog iskustva, na razini najprestižnijih svjetskih salona, pružajući zagrebačkim damama priliku da dožive pravu transformaciju kose.

Ana i Roko, poznati po svom glamuroznom salonu u Splitu koji privlači brojne zvijezde, donijeli su svoj jedinstveni talent i magiju u srce Zagreba. Ovo nije samo još jedan frizerski salon – ovo je sofisticirana destinacija posvećena stvaranju savršene i zdrave kose koja odražava jedinstvenu ljepotu svake klijentice.

Kérastase kao sinonim za personaliziranu luksuznu njegu 

Kako svojim klijenticama žele priuštiti najluksuznije moguće iskustvo za svih pet osjetila, tako je njihov izbor za suradnju ponovno ikonski Francuski brend Kérastase, koji ove godine slavi 60 godina postojanja, te bezbroj inovacija na tržištu njege kose.  S obzirom na visoke selektivne standarde poslovanja, Kérastase je prisutan u samo jedan posto svih svjetskih salona, a AK Hair upravo je jedan od njih. 

ak-hair-by-ana-krstulovic-zagreb

Transformacija kose uz Dream Hair Professional ekstenzije

Tim vrhunskih frizera u AK Hair, uz kontinuirano usavršavanje i praćenje najnovijih trendova i tehnika, kreirat će frizuru koju vaša kosa sanja. Ekstenzije iz vlastitog brenda Dream Hair osiguravaju da vaša kosa bude zdrava i sjajna, a frizura punija i po želji duža. Dream Hair ekstenzije izrađene su od najkvalitetnije premium slavenske kose, poznate po svojoj izdržljivosti, mekoći i sposobnosti savršenog uklapanja u postojeću strukturu kose. Ove beskompromisno fine ekstenzije pružaju prirodni pad i sjaj, omogućujući kreiranje frizura koje su prava umjetnička djela.

ak-hair-by-ana-krstulovic-zagreb

Što vas očekuje u AK Hair?

  • Najnovije frizure i boje: Od savršenih rezova do najmodernijih boja, tim AK Hair frizera pomoći će vam pronaći savršen izgled.
  • Profesionalna  njega kose: Tretmani prilagođeni individualnim potrebama vaše kose, koristeći najnovije tehnologije i proizvode.
  • Luksuzni salonski ambijent: Uživajte u opuštajućem i sofisticiranom okruženju dok vam stručni tim posvećuje punu pažnju.

Ne propustite priliku iskusiti AK Hair. Posjetite ih i otkrijte pravu moć i ljepotu svoje kose. Pratite ih na društvenim mrežama za najnovije vijesti i informacije o rezervacijama. Budite među prvima koji će iskusiti čaroliju AK Hair salona!

Foto: PR

Tagovi: