Afrodita Professional predstavlja tri moćna proizvoda za preoblikovanje tijela

Bye-bye masni jastučići i celulit

by | 27 travnja, 2021
anticelulitna krema

Afrodita Professional predstavlja novosti: tri profesionalna pomoćnika kod oblikovanja tijela; s višim koncentracijama aktivnih sastojaka, snažnijim djelovanjem i odličnim rezultatima za smanjenje masnih jastučića, vidljivosti celulita i vidljivim učvršćivanjem kože.

Tri profesionalna rješenja od sada su na raspolaganju samo za vas i ne samo za profesionalnu uporabu u salonima: FAT BURNING Anticelulitna krema s učinkom grijanja za smanjenje opsega i masnih jastučića, BODY SLIMMING Anticelulitni gel s učinkom hlađenja za smanjen izgled narančine kore i BODY SHAPING Čudesna krema za oblikovanje i učvršćivanje.

Afroditin recept za najbolje rezultate

Iz Afrodite savjetuju kombiniranu uporabu sva tri proizvoda jer upravo kombiniranje učinka grijanja i hlađenja te večernja njega za učvršćivanje donose izvrsne rezultate. Oba anticelulitna proizvoda upotrebljavate naizmjence, prvi dan proizvod s učinkom grijanja, sljedeći dan proizvod s učinkom hlađenja, a navečer nakon osvježenja pod tušem priuštite si čudesnu kremu za oblikovanje i učvršćivanje.

Proizvodi su na raspolaganju isključivo u webshop.afroditacosmetics.com, Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) te u partnerskim kozmetičkim salonima.

Foto: PR