Adele se povlači?

by | 13 prosinca, 2011

Megauspješna pjevačica odlučila je povući se na neko vrijeme sa scene, sada kad je u zenitu svog uspjeha. Naime, poznata pjevačica Adele postala je prva pjevačica u Velikoj Britaniji čiji je album ’21’ najprodavaniji album u 21. stoljeću, ispred albuma preminule Amy Winehouse ‘Back to black’.

Poznata pjevačica najavila je da se povlači na duže vrijeme, kako bi jednostavno imala vremena za sebe. Najvjerojatniji je razlog je operacija glasnica, zbog koje je otkazala željno očekivanu turneju.
Službeni rezultati govore da je Adele s albumom ’21’ pretekla rekord Amy Winehouse čiji je album ‘Back to Black’ slovio kao najprodavaniji u 21. stoljeću. ’21’ prodan je u 3,4 milijuna primjeraka otkako je objavljen u siječnju, a ‘Back to Black’ je prodan u 3,3 milijuna kopija. Adelein album je također 45 tjedana u vrhu liste deset najboljih albuma, a od toga je 18 tjedana bio broj jedan na listi. Adele je nominirana u šest kategorija za Grammy.

Pjevačica je imala operaciju grla, ali je objavila da se dobro osjeća."Nekoliko dana nakon što nisam mogla pričati zbog operacije, ostala sam zatečena rezultatima. Ovo je bila moja godina i mogu samo reći da sam počašćena. Ja sam napravila album, ali vi ste omogućili da bude to što jest", rekla je poznata pjevačica Adele, prenosi BBC.