Adele otvoreno progovorila o svom razvodu, tjeskobi, karijeri i gubitku kilograma

by | 15 studenoga, 2021
adele

U velikom i ekskluzivnom intervju sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey, pjevačica Adele otvorila je svoju dušu i otvoreno progovorila o svome razvodu, gubitku kilograma, ali i karijeri. Prije toga održala je spektakularan koncert u Los Angelesu na kojem su bili samo odabrani posjetitelji, među kojima i Leonardo DiCaprio, Melissa McCarthy, Selena Gomez, James Corden i drugi. Upravo taj koncert popratio je veliki intervju u kojem Adele otvoreno govori o brojnim detaljima iz vlastitog života i uoči njezinog novog albuma, koji izlazi 19. studenoga.

Adele kaže kako je bila uvelike posramljena zbog svog razvoda od supruga Simona Koneckog i to upravo zato što je oduvijek bila opsjednuta idejom obitelji pune ljubavi i zajedništva. Obećala je sama sebi da kad će imati dijete, ostat će u braku, i to je i pokušavala, ali nije uspjelo. Da nešto ne štima shvatila je kad je rješavala test osobnosti u jednom časopisu, gdje je jedno od pitanja bilo što je jedna stvar koju nitko ne zna o vama. I upravo je to bio okidač kad je prijateljima otkrila da je nesretna, da ne živi kako želi te da se samo muči te je tada shvatila da se nešto mora promijeniti.

Nakon razvoda, kako govori Adele, imala je velike napadaje tjeskobe koji su je potaknuli na promjene i vježbanje. Razvod ju je paralizirao, bila je nesigurna i zbunjena te nije imala kontrolu nad svojim tijelom. Tada je krenula u teretanu i shvatila kako joj vježbanje pomaže u tome da svoje misli dovede u red, a to je dovelo i do gubitka kilograma. Osvrnula se i na prozivke obožavatelje nakon promjene životnih navika: “Moje tijelo je otpočetka bilo predmet analiziranja, ali moj posao nije govoriti drugima kako bi se trebali osjećati u svojoj koži. Želim posložiti svoj život, ne mogu imati još jednu brigu”, rekla je Adele. Nakon razvoda i dalje je ostala u dobrim odnosima sa suprugom, i naglasila da je u vrijeme kad je bila samodestruktivna upravo on spasio cijelu stvar jer je najstabilnija osoba koju poznaje i koju je imala, kako prenosi glamour.co.uk.

U svojim velikim hitovima poput “Hello” i “Someone like you” dirnula je ljude diljem svijeta jer upravo u njima otkriva detalje iz privatnog života: “Glazba mi pomaže u mnogim situacijama pa bih isto tako htjela da pomogne i drugima, želim ljude podsjetiti da nisu sami. Bilo je trenutaka kad sam pomislila da bi to i to moglo biti previše privatno, ali onda sam shvatila da ništa nije toliko strašno kao ono kroz što sam prolazila iza zatvorenih vrata proteklih godina. Sada se više ne bojim da otkrivam previše”, zaključila je Adele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Izvor: YouTube, Instagram

Naslovna foto: @adele