Leopard print, pruge i točkice: svi uzorci koji će biti hit 2024.

by | 8 ožujka, 2024
najmoderniji uzorci proljeće 2024

Odvažni uzorci nisu za svakoga, ali i oni skloni minimalizmu ove će godine pronaći nešto za sebe. Donosimo najmodernije uzorke za proljeće 2024.

Modne piste za proljeće/ljeto 2024. slavile su uzorke u svim njihovim oblicima, no neki su se istaknuli. Kao i sa svim drugim trendovima, ove godine dopušteno vam je eksperimentirati s uzorcima po želji: složite outfit od glave do pete, suptilno ih uklopite kroz dodatke ili investirajte u jedan komad.

Naravno, ljudi koji ne vole printove mogu odlučiti potpuno ih ignorirati – bez obzira na to, uvijek je zanimljivo saznati što je “in”, zar ne?

Najmoderniji uzorci za proljeće 2024.

Možete očekivati ​​sve, od privlačnog cvijeća koje zahtijeva pozornost do oživljavanja klasičnih dizajna koji su bili omiljeni u prošlosti. Čitajte dalje kako biste vidjeli najveće dizajnerske trendove 2024.

Okomite pruge

Zbogom, mornarske pruge – dobrodošle, okomite linije! Šalu na stranu, u našim ormarima uvijek će biti mjesta za bretonske uzorke, omiljeni print Parižanki. No, ipak, u ovoj sezoni prednost ćemo dati uzdužnim prugama na koje su nam pozornost skrenuli brendovi Louis Vuitton i Philip Lim.

Kako biste trebali nositi okomite pruge u 2024.?

Idealne su na plisiranim haljinama, klasičnim bijelim košuljama, ljetnim torbicama od prirodnih materijala ili svijetlim širokim hlačama.

Grafički cvjetni dizajn

Upečatljivi monokromatski cvjetovi koji izgledaju kao da su ručno nacrtani tintom viđeni su na svim modnim pistama SS24. Ponekad su u kombinaciji sadržavale i točku crvene boje. Ovo je print koji možete nositi bez obzira na godišnje doba.

Kako nositi grafički i cvjetni dizajn u 2024.?

Ovo je izvrstan print za ljetne haljine od pamuka ili lana. Za malo svečaniju priliku odaberite satensko odijelo s grafičkim cvjetnim motivom, crvenim ružem i štiklama.

Točkice i neutralne boje

Ovaj trend vraća nas osnovama: bezvremenskim sitnim točkicama i bezvremenskoj nude paleti. Ljubitelji vintage stila bez sumnje će biti oduševljeni vidjeti omiljeni uzorak iz 50-ih ponovno u središtu pozornosti.

Kako nositi točkice u 2024.?

Zatvorene svilene bluze i traperice ili plisirane suknje uz čvrste cipele – izbor je na vama. Haljina na točkice od tila u kombinaciji s čizmama do koljena klasična je kombinacija, ili s balerinkama ovog proljeća.

Karirano

Ovo nisu bilo kakvi kvadrati i nemaju nikakve veze sa Škotskom, Engleskom ili Burberryjem. Motiv Harlekina, koji su prigrlili Versace i Vivienne Westwood, svakom komadu daje razigran dojam, a da pritom nije upadljiv. Ima li boljeg načina za početak nove godine od zabavnog uzorka?

Kako nositi ovaj uzorak u 2024.?

Midi haljina s ravnim balerinkama “u špic”, svileni šal ili pleteni pulover – svaki od ovih komada bit će jednako efektan.

Leopard uzorak

Baš kad je “tihi luksuz” potisnuo sva pretjerivanja, pojavio se trend mob wife, koji je osvojio mreže. Ono što nam ovaj trend vraća jest animal print i to jedan specifičan: leopardovo krzno. Ove godine nosit ćemo ga kao osnovni, a ne akcentni komad.

Kako nositi leopard print u 2024.?

Kaput s animal printom preko nude ženskog odijela. Majica ispod neutralnog sakoa ili naglasak na tenisicama – leopard print dobrodošao je u svakom obliku.

Pročitajte: Jedan zanimljivi model hlača stiže na modnu scenu ove sezone 

Foto: Instagram, naslovna: @juliesfi