


Sastojci:
- 160 g kokosovog brašna
- 200 g maslaca
- 150 g mljevenih piškota
- 100 g šećera u prahu
- 1 limun
- 1 dl slatkog vrhnja
- 1 žlica ulja
Za kremu:
- 3 šlag kreme od vanilije
- 4,5 dl mlijeka
- 200 g čokolade s rižom
Za dekoraciju:
- 100 g kokosa
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi pomiješati kokosovo brašno, omekšali maslac, šećer u prahu, mljevene kekse, slatko vrhnje, sok i naribanu koricu limuna. Sve sastojke dobro izmiješati kako bi se dobila ujednačena smjesa.
2. Pripremljenu smjesu ravnomjerno rasporediti po nauljenoj pravokutnoj podlozi.
3. Umutiti mikserom šlag kremu od vanilije s hladnim mlijekom.
4. Čokoladu s rižom sitno narezati, te pomiješati sa šlagom od vanilije.
5. Pripremljenu kremu nanijeti na biskvit od kokosa, pa staviti u frižider da se stegne.
6. Ohlađeni kolač izrezati na kocke, svaku kocku uvaljati u kokosovo brašno i dekorirati je po želji.
Izvor: Dobra hrana



