Lizzo potpuno izbijelila obrve i jako joj dobro stoje

Pjevačicu volimo u svim izdanjima, no moramo priznati da nas je ovo iznenadilo

by | 6 srpnja, 2021

Dok pojedine zvijezde imaju svoje statement lookove (poput punđe, visokog repa ili – Jennifer Aniston), Lizzo je jedna od onih koja se ne može vezati predugo za jedan izgled. Od perike jedan dan do kovrčavih loknica čokoladno-smeđe boje kose drugi dan.

Kad se u to ubroji činjenica da je Lizzo već dugo jedna od omiljenih pjevačica na društvenim mrežama, imamo prilike stalno vidjeti sve njezine eksperimente. Posljednji nas je iznenadio, a iako je poprilično hrabar, njoj nevjerojatno dobro stoji.

Naime, na Instagramu i TikToku mogu se vidjeti njezine nove obrve, od procesa kako je sve izgledalo da se postigne ovaj izgled do konačnog looka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Nevjerojatno svijetla boja kose, za koju pretpostavljamo da je perika, na njoj izgleda zapanjujuće. Riječ je o pixie stilu koji je stiliziran da bude poprilično teksturiran i stvara pomalo “Matrix efekt”, a izbijeljene obrve koje proviruju upotpunile su izgled.

@lizzo👱🏾👱🏾👱🏾👱🏾👱🏾👱🏾 @thealexxmayo♬ Shake That Ass x Roll Me Up – J.Earl 🌟

Lizzo je jedna od omiljenijih zvijezda jer, osim što je pristupačna i fanovima uvijek otvoreno progovara o sebi i svome mentalnom zdravlju te problemima s izgledom, ne libi se niti zauzeti za druge. Tako je nedavno upala u središte javnosti kad je počela braniti Demi Lovato jer su novinari (namjerno ili slučajno?) pogrešno izgovarali kojeg je Demi roda. Naime, prije par tjedana izašao je intervju u kojem se Demi izjašnjava da je nebinarna osoba i da je “they/them” (ono/oni), a novinari su pritom naknadno ispitivali Lizzo o Demi tako da su cijelo vrijeme razgovarali u ženskome rodu. “They, Demi je “they”, morala je Lizzo nekoliko puta ispravljati paparazza, što je razveselilo i fanove Lovato i Lizzo.

 

 

Foto: @lizzo/Instagram