Praćenje menstruacije zabavnije je uz aplikaciju koja vaš ciklus povezuje s horoskopom i zvijezdama

by | 8 prosinca, 2020

Praćenje menstrualnog ciklusa može biti naporan zadatak. U moru obveza s kojma se svakodnevno nosimo, brojne žene zaborave zabilježiti prvi dan te se često dovode u situaciju zbrajanja, oduzimanja i nagađanja.

No s napretkom tehnologije olakšane su nam brojne stvari, pa tako i praćenje menstrualnog ciklusa. Ipak, velik će se broj žena složiti da i aplikacije u vrlo kratkom roku postanu zaboravljene te da nakon prvih par unosa jednostavno prestanu bilježiti prve dane svog ciklusa. Kako bi tome stala na kraj, astrologinja i dizajnerica Rachel Moranis osmislila je aplikaciju za praćenje menstrualnog ciklusa koja ne prati samo vaš ciklus nego se koristi i astrologijom te vas povezuje s planetama i zvijezdama.

Osim što putem aplikacije Stardust Period Tracker možete povezati svoj unutrašnji ciklus s onim lunarnim te povezati svoje tijelo sa silama poput planeta i zvijezda, možete naučiti i o astronomiji te o narodnoj medicini. Aplikacija je napravljena u suradnji s reproduktivnim endorkinolozima, ginekolozima i psiholozima te dolazi s raznolikim opcijama za praćenje simptoma poput grčeva, otečenosti grudi, anksioznosti te žudnje za određenom hranom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stardust Period Tracker (@stardust)

Foto: David Dvořáček/Unsplash