


Sastojci:
- 1 pakiranje oblatni
Za kremu:
- 10 jaja
- 25 žlica šećera
- 2 vrećice vanilin šećera
- 250 g margarina
- 50 g mliječne čokolade
- 300 g mljevenih plazma keksa
Priprema:
1. Bjelanjke odvojiti od žumanjaka.
2. U odgovarajućoj posudi umutiti žumanjke sa 10 žlica šećera i vanilin šećerom.
3. Margarin pjenasto umutiti pa pomiješati s kremom od žumanjaka. Dodati ribanu čokoladu i mljevene kekse pa dobro izmiješati.
4. Bjelanke umutiti u čvrst snijeg, a zatim postepeno dodavati 15 žlica šećera i mutiti mikserom dok se šećer ne otopi.
5. Snijeg od bjelanjaka dodati u kremu od žumanjaka i polako promiješati.
6. Pripremljenom kremom premazati oblatne i naslagati jednu na drugu.
Izvor: Dobra hrana



