8 proizvoda namijenjenih kovrčavoj kosi koji su zaludili beauty svijet

Pomoću njih kovrčava i valovita kosa ponovno diše, bez osjećaja težine, dehidriranosti i suhoće

by | 13 svibnja, 2021
proizvodi za kovrče

Sve pripadnice nježnijeg spola koje svoje prirodne kovrče žele njegovati na najbolji mogući način mogu odahnuti jer će njihove prirodne kovrče i valovita kosa od sada izgledati najbolje do sada. Naime, nova Kérastase linija naziva Curl Manifesto, već je zaludila beauty svijet. Prirodno kovrčava kosa je u ovom trenutku poprilično u fokusu. Kad imamo ravnu, želimo kovrčavu i obrnuto. Ali u posljednje vrijeme stavlja se naglasak na njegovanje prirodne valovite ili kovrčave kose i ističe se njezina jedinstvenost i ljepota. Kovrčava kosa nije uvijek najjednostavnija za održavanje i kovrče doista iziskuju posebnu njegu kako bi izgledale prekrasno uvijeno, sjajno i zdravo. 

Neki svjetski podaci ukazuju na to kako do prije par godina, čak 80 posto žena nije prihvaćalo svoju prirodno kovrčavu kosu, već su težile ravnanjima, feniranjima. Danas je situacija drukčija. Sve više žena počinje njegovati svoju “prirodnu” kosu i s time se ponose. Smatraju da je to svestrano i jedinstveno, što je uvelike promijenilo i današnje gledište društva, kao i potrebe u salonima. Ne postoji ništa ljepše od prihvaćanja prirodne ljepote koja nam je dana. Učiniti ženu samopouzdanom kada je u pitanju njezina prirodna kosa? Zvuči nevjerojatno? Ali Curl Manifesto definitivno pobija sve predrasude i osim što fizički čini promjenu, čini je i iznutra te budi svijest o tome koliko je žena vrijedna, lijepa i jedinstvena: uvijek. 

proizvodi za kovrče

Linija od osam proizvoda od kojih kovrčava i valovita kosa ponovo diše, bez osjećaja težine, bez osjećaja da je suha i dehidrirana, oduševit će svaku ženu. S jedinstvenom kombinacijom za hidrataciju, osnaživanje i definiciju, ova linija pruža intenzivnu njegu svim vrstama kovrčave kose. Hidratizirajući Manuka med, ojačavajući ceramid i definirajući glicerin, kombinacija su koja kovrčavu kosu čini 74 % hidratiziranijom, 99 % otpornijom na lomljivost i s 81 % više definicije. U konačnici, ova linija spaja luksuz s izvrsnom izvedbom, koja potiče žene na to da nose svoje kovrče ponosno i pune samopouzdanja. 

proizvodi za kovrče

Linijom Curl Manifesto slavimo sve vrste i teksture kose te napredujemo u ambiciji da omogućimo najbolju moguću luksuznu njegu kose svim ženama. Svaka kosa zahtjeva individualan pristup i tretman, a u beauty svijetu već godinama postoje tretmani koji žene oduševljavaju iz dana u dan.

Zdrava kosa, puna volumena i sjaja, ono je što Kérastase čini imenom koje je ujedno i sinonim za nepogrješivu kvalitetu koja iza svake svoje linije ima snažnu poruku. Svoj tretman možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i potpuno se prepustiti zasluženom užitku o kojem će se još dugo pričati.

Foto: PR