7 domaćih skincare i dermatoloških profila od kojih svakodnevno učimo o njezi kože

by | 10 ožujka, 2021

Uvijek je dobro vrijeme za pročistiti svoj Instagram profil i pozdraviti se sa svim profilima koji u nama bude neugodu, nesigurnosti ili jednostavno loš osjećaj; onih od kojih nemamo beneficija, ne učimo i ne napredujemo.

Naravno, ne trebamo ni napominjati da je vrlo bitno ograničiti se i na one zdrave, dobre izvore informacija koji neće plasirati lažne vijesti, pogotovo kada je njega kože u pitanju. Vidjeli smo i nedavno u medijima skandal oko jednog beogradskog kozmetičkog salona koji pali kožu i uzrokuje ozbiljne posljedice na licima žena te se promovira kao nešto normalno i korisno, zbog čega i je jako bitno educirati se kako bi znali razlučiti što je dobro, a što ne. Kakav je vaš tip kože, kakve sastojke koristiti za koje stanje kože, koje proizvode i kako tretirati određene dijagnoze. (Pročitajte: Mali vodič kroz najpoznatije skincare sastojke)

Postoji previše beauty reklama na Instagramu koje su prečesto loše ili nedovoljno recenzirane, ali imaju odličnu promociju, pa samim tim i prodaju, no koliko su zapravo proizvodi dobri – saznamo, nažalost, često i prekasno, vidjevši reakciju na svojoj koži nakon što proizvod već kupimo. To ne čudi jer tko bi znao što znači svaki od sastojaka koji je naveden u proizvodu? Srećom, postoje one koje znaju i svoje znanje velikodušno dijele sa širom publikom na Instagramu. Od njih i mi učimo svakodnevno i moramo reći da smo već postali Junior Beauty eksperti. U nastavku vam donosimo listu sedam dermatoloških i skincare stručnjaka od kojih ćete naučiti sve što trebate znati o njezi kože. (Pročitajte: Kako nanositi skincare proizvode?)

Skincare CEO

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @the_skincare_ceo

Skinlosophy.hr

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli skinlosophy.hr (@skinlosophy.hr)

Miss Recenzija

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Skincare Shrink (@miss.recenzija)

Skincare Akademija

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Skincare Akademija (@skincare_akademija)

Dora Madiraca Glasović

Korana Marović

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Korana Marovic (@korana_marovic)

Skin solicitor

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Skin Solicitor ☆ Skincare Tips (@skinsolicitor)

Foto: Pexels