6 jednostavnih ideja za poklon uoči Dana žena

by | 25 veljače, 2021
6 jednostavnih ideja za poklon uoči Dana žena

Međunarodni dan žena, 8. ožujka, obilježava se u mnogim zemljama svijeta. Dan govori o prepoznavanju ženskih postignuća i njihovom doprinosu obitelji. To je također dan za isticanje njihovog značaja za podizanje društva na mnogo presudnih načina. Da biste izrazili svoju zahvalnost ženama u vašem životu, donosimo vam par jednostavnih i unikatnih ideja za poklone kojim možete iskazati koliko vam one znače. 

Jednostavna ogrlica s medaljonom lijep je poklon za Dan žena. Poklon ne stoji puno, a možete ga učiniti veoma osobnim graviranjem privjeska s njezinim imenom ili oba vaša imena ili umetanjem slike unutar medaljona sa posebnim trenucima. Provjerite je li ogrlica izrađena od zlata ili je presvučena zlatom. Razlog je taj što većina ovih metala može uzrokovati iritaciju kože zbog hrđe.

Spa poklon košara ima puno korisnih i atraktivnih poklona za žene. U košari se obično nalaze kristali za kupanje, spužva za piling, pjene, pjenušava kupka, gel za tuširanje i piling za tijelo. Samim mirisom košarice ćete usrećiti ženu. 

Odjeća je uvijek dobar izbor jer njome svi volimo izraziti svoju osobnost, stoga kupite odjeću na temelju određenih boja i stilova. Pazite da odjevni predmeti kao što su gornje bluze, šalovi, majice i kratke košulje koje odaberete budu stilski i u trendu. Možete odabrati i uzbudljiv dizajn majice koji ona može nositi vrlo često ili vrlo udobnu trenirku koju može nositi bilo gdje. Savjetujemo prelistati Novi KIK katalog koji donosi mnoge atraktivne odjevne predmete. Ako pak niste sigurno kakve odjevne kombinacije kupiti, provjerite njihov Instagram profil koji je pun inspirativnih odjevnih kombinacija modnih blogera.

No ako želite biti maštovitiji, što kažete na stvaranje jedinstvene majice koja ima dizajn po vašem izboru? Dizajn možete prepustiti stručnoj službi za grafički dizajn. Dovoljno je obavijestiti dizajnera sa svojim sloganom, slikom i ostalim elementima kako bi dobio jedinstveno dizajniranu košulju.

Bonsai je maleno ukrasno drvce koje raste u posudi. Doslovan prijevod je zapravo “sadnja u posudi”. Za uspješni uzgoj bonsai ukrasnog bilja, osim vrtlarskog umijeća, potreban i umjetnički talent. Prateći jednostavne upute možete lagano dobiti doživotnog suputnika pošto Bonsai drvca su poznata po tome da mogu živjeti desetljećima uz veoma malo truda, ali također vam mogu donijeti malo života u vaš dom ili ured. 

Uokvireni obiteljski portret. U modernom dobu digitalizacije i pohrane golemih količina fotografija na našim “pametnim telefonima” vrlo često zaboravimo istaknuti određene trenutke u našim životima. 

Izaberite jednu od mnogobrojnih fotografija nezaboravnih trenutaka u vašem zajedničkom životu i uokvirite ju. Ovisno o veličini fotografije savršen je poklon za vaš dnevni boravak ili za ured vaše bolje polovice. 

Vremenska crta. Provedite svoju “bolju polovicu” kroz posljednju godinu uz pomoć prezentacije ili videouratka. Sve što vam je potrebno jest nekolicina fotografija iz posljednje godine i pristup računalu. Umetnite slike u jedan od mnogobrojnih programa te postavite glazbu u pozadinu i pobrinite se da iskažete vašu zahvalnost i navedete sve uspjehe vaše bolje polovice. 

Dolazi proljeće i topli sunčani dani, a šarenilo cvijeća ubrzo će zauzeti svaki kutak grada. Buket najdražeg cvijeća uvijek je dobra ideja. S nekoliko cvjetova pokažite koliko su vam bitne vaše najdraže, dajte im do znanja kakvu veliku radost, svjetlost i šarenilo unose u vaše živote te zapamtite da ne morate potrošiti čudo da bi iskazali koliko se ponosite. 

Foto: PR