5 serija o potrazi za pravom ljubavi koje će vas zabaviti i prikovati pred ekran

by | 20 ožujka, 2021

Ljubav je tema koju je nemoguće istrošiti i koju je, zahvaljujući njezinoj snazi, moguće ispričati na mnoštvo različitih načina.

Iako tema o kojoj se pisalo, govorilo i glumilo najviše, ona jednostavno ne može dosaditi. Ako tome dodamo dobru i zanimljivu priču, kvalitetnu glumu te scene i situacije s kojima se i sami možemo povezati, dobijemo zanimljive serije koje se gledaju “u dahu”. Ako ste ovih dana poželjeli vratiti vjeru u ljubav, prisjetiti se njezine snage i utjecaja koji ima na ljude ili jednostavno zabaviti i nasijati, donosimo vam pet serija u kojima ljubav “gospodari” na različite načine.

Serije o potrazi za pravom ljubavi

Love

Serija koja na realan, ali i urnebesno zabavan način otkriva tajne veze i svega onoga što je potrebno za uspjeh u ljubavnim odnosima. Priča se vrti oko dviju naizgled potpuno različitih osoba, koje ipak imaju nešto zajedničko. Mickey je glasna i nepromišljena, a Gus je tihi šmokljan. No oboje su emocionalno nezrele i nepovjerljive osobe koje se bore s vlastitim emocionalnim teretima. Mickey je liječena alkoholičarka, ovisnica o vezama i seksu, dok je Gus čudak s pretjerano velikim potrebama za pažnjom. Ovo je priča o njihovoj vezi.

The One

Britanska SF serija čija je glavna tema ljubav te pronalazak one prave osobe o kojoj baš svatko mašta. Nakon što genetičarka Rebecca Webb otkrije da pomoću DNK-a može spojiti ljude koji su stvoreni jedno za druge, dogodi se niz napetih i zanimljivih situacija te zapetljanih ljubavnih priča koje ćete pogledati u jednom dahu.

Summertime

Ako maštate o ljetu bez korone, pješčanim plažama, avanturama i koktelima, Summertime je serija koja će vas nakratko odvesti na takvo jedno mjesto. Priča prati Summer i Alessandra, koji se zaljubljuju jedno u drugo iako dolaze iz posve različitih okruženja te se zanimaju za posve različite stvari. Otkrivanjem jedno drugoga, otkrivaju da nisu baš toliko različiti.

My Brilliant Friend

Snimljena prema istoimenoj knjizi Elene Ferrante, koja je oduševila cijeli svijet, ova je serija uspjela napraviti isto. Serija je to koju jednostavno nećete moći prestati gledati. Priča prati dvije najbolje prijateljice, Lilu i Elenu, i njihove živote od početka osnovne škole pa do starosti. Iako se kroz njihove živote provlače mnoge ljubavi i avanture, najjača i najveća ljubav je upravo ona koju imaju između sebe. Ova će vam serija pokazati ljubav, život te sve njihove prepreke i boljke na realan način i pritom će vas odvesti u najljepše dijelove Italije te vas upoznati s likovima koje nećete moći izbaciti iz glave.

Foodie Love

Serija prati muškarca i ženu koji se upoznaju putem dejting aplikacije koja okuplja ljubitelje hrane i kuhanja. U uvodnom dijelu upoznajemo glavne likove i njihove mane, vrline i osobine, a nakon njihovog prvog dejta kreće ljubavna avantura koja će oduševiti sve ljubitelje romantičnih priča koji vjeruju da ljubav uistinu ide kroz želudac.

Screenshot: YouTube