5 napetih serija sa zanimljivim radnjama koje ćete pogledati u dahu

by | 20 veljače, 2021

Postoje serije čije radnje upijamo postepeno i serije koje ne možemo ne gutati i za koje jednostavno moramo naći vremena čak i kada nam je raspored gust i pretrpan.

Takve nas serije jednostavno uvuku u vlastitu radnju i postanemo gotovo opsjednuti njihovim likovima. Njihov završetak u nama otvara duboku crnu rupu te nas tjera u potragu za drugim likovima u nadi da će isti napuniti praznine. Ako ste u potrazi za serijom koja će vas hipnotizirati svojim sadržajem, u nastavku vam donosimo popis naslova koji će vas zasigurno zabaviti i oduševiti.

Napete serije koje ćete pogledati u dahu

Living with yourself

Miles je umoran od života te fizički i psihički iscrpljen odlučuje tomu stati na kraj. Na preporuku kolege s posla, odlazi u neobičan SPA centar za poboljšavanje i unapređivanje DNA, gdje ga (bez njegove volje) kloniraju. Cijela ta procedura polazi po krivu, a Miles se nađe u situaciji u kojoj se sa svojom kloniranom verzijom mora boriti za vlastiti život. Paul Rudd je u ulozi Milesa još jednom pokazao da ne postoji uloga koju on ne može odraditi. Ova čudna i napeta avantura prikovat će vas za kauče i progutat ćete je u jednom dahu.

Killing Eve

Eve je beskrajno umorna od svog dosadnog posla i mašta o nečem posve drugačijem. Villanelle je hladnokrvna i talentirana ubojica, ona obožava svoj posao koji je zabavlja i koji joj donosi mnogo novca za luksuzan život kakav voli. Kada Eve postane dio ekipe koja traga za Villanelle, njihovi se životi okrenu naglavačke. Ubrzo shvaćaju kako su postale ovisne jedna o drugoj te kako to uvelike utječe na njihove životne odluke. U ovoj zanimljivoj i napetoj priči susrest ćete se sa zanimljivim likovima, drugačijim humorom, genijalnom glazbom i dvije žene koje nećete tako lako zaboraviti.

The Sinner

Serija koja, za sada, ima tri sezone počinje s pričom o majci koja počini hladnokrvno ubojstvo usred dana na plaži pred svojom obitelji. Iako se u njoj godinama nakupljao bijes, ona nije svjesna zašto je učinila to što je učinila. Međusobno neovisne sezone istražuju razloge i motive ubojstava koja su počinili “obični” ljudi.

Don’t F**k with cats

Ova dokumentarna serija o serijskom ubojici, koji svoja ubojstva počne s hladnokrvnim ubijanjem malenih mačića, iznenadit će vas ponajprije svojom istragom i ljudima koji su mu pokušali stati na kraj. Naime, kada snimka ubijanja mačića završi na internetu, stvori se online zajednica ljudi koja ovom psihopatu pokuša stati na kraj. Zanimljiva i napeta potraga pretvara se u internetsku trku koja je dokaz da je internet danas puno više od virtualnog svijeta.

Ozark

Obitelj Byrde na prvi pogled se čini kao još jedna obična i dosadna američka obitelj. Kada Marty, glava obitelji, bude upleten u pranje novca s najvećim meksičkim narko kartelom, počinje avantura u koju je upletena cijela obitelj. Byrdsi se moraju odseliti iz Chicaga u mjesto koje baš nikome ne odgovara i koje će ih promijeniti iz korijena.

Screenshot: YouTube