5 načina kako nositi nonšalantnu punđu kao Bella, Kendall i Kaia

by | 7 travnja, 2021
kako nositi punđu

Ako je punđa vaš izbor kad ne stignete oprati ili stilizirati kosu, reći ćemo vam samo jedno: u potpunosti pratite najnoviji celebrity trend!

Kad zavirimo u beauty prošlost, može se slobodno reći da je punđa kraljica svih frizura. Naime, nosi se stoljećima, a proslavile su je žene antičke Grčke, koje su rado nosile ovu frizuru.

Od tada, pa do danas, stilovi su se mijenjali, a punđa je prešla uistinu dalek put. Od zalizane, “balerina” punđe, preko niske punđe sa šiškama, do “banana” verzije koju su nosile dame 80-ih godina prošlog stoljeća, punđa i dalje ponosno sjedi na tronu najpopularnije frizure. U posljednje vrijeme, Instagram je prepun varijacija na ovu temu, a najpopularnija je svakako ležerna, “neuredna” niska punđa. (Pročitajte: Ovo su najpopularnije frizure proljeća 2021.)

U skladu s modnim trendovima, i mnoge poznate dame počele su nositi ovu nonšalantnu frizuru, a najčešće nisku ležernu punđu viđamo kod Kendall Jenner, Belle Hadid i Hailey Bieber. U nastavku, donosimo vam ideje kako uvijek izgledati chic, bez puno muke (pa čak i s neopranom kosom 😉).

Ideje za nonšalantne punđe

Razdjeljak na sredini

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi)

Yara Shahidi kombinirala je klasičnu “zalizanu” nisku punđu s razdjeljkom na sredini, a ozbiljnu frizuru “razbila” je modernim outfitom žarkih boja.

Punđa s “aligator” ukosnicom

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner obožava ovakvu frizuru: napravila je razdjeljak na sredini, a kosu je skupila u opuštenu punđu pomoću “aligator” ukosnice. Jednostavno, a stvarno trendi!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Još jedna zvijezda voli ovaj look, a to je Kaia Gerber, samo što je ona razdjeljak napravila sa strane.

Dobro došle, devedesete

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Kad je stil 90-ih u pitanju, može se reći da je Bella Hadid najveći fan u svijetu poznatih. Uz odjeću, Bella kombinira i frizure 90-ih, a jedna od njih je i visoka punđa s puštena dva prednja pramena.

Punđa od pletenica

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Laura Harrier obožava eksperimentirati s frizurama, pa je tako odlučila malo “začiniti” standardnu punđu. Ona je svoju raskošnu kosu isplela u pletenice, a zatim ih je skupila u nisku punđu.

Savjet plus: Ove frizure kombinirajte s počešljanim obrvama i sjajilom za usne – i nećete pogriješiti.

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs