5 ideja za proslavu Valentinova u prirodi i udobnosti vlastitog doma

by | 9 veljače, 2021

Velik je broj ljudi navikao Valentinovo provoditi u omiljenim restoranima ili na zabavama organiziranim u najdražim kafićima.

Ove će godine Valentinovo izgledati nešto drukčije. No iako su vaši omiljeni kafići i restorani zatvoreni, to ne znači da spoj ne možete organizirati doma ili u prirodi. Druženja mogu biti itekako zabavna, osobito kad je u pitanju osoba koju volite. Uz malo kreativnosti možete imati Valentinovo za pamćenje, a ako vam nedostaje ideja, u nastavku ćete pronaći naše prijedloge.

Upoznajte jedno drugo bolje

Činjenica je da nikoga ne znamo kao što poznajemo sebe. Osobu koju volite možete upoznati na razne načine. Neke od njih su rješavanje testova osobnosti, odgovaranje na 36 pitanja za zbližavanje s drugima te korištenje aplikacija za začinjavanje seksualnog života. Znajte da svog partnera možete upoznati kroz razgovor te pričanjem o životnim željama, uvjerenjima i snovima, ali i dodirima te pričanjem o seksualnim željama.

Opustite se uz masažu

Masaža je odličan način opuštanja, povezivanja s partnerom, ali i vrhunska predigra u kojoj će uživati obje strane. Ako se želite zbližiti s partnerom na fizičkoj razini, masaža će biti odličan izbor za vas.

Kuhajte zajedno najdraže jelo iz najdražeg restorana

Jedan od načina na koje se možete povezati i zabaviti je i zajedničko spravljanje omiljenog jela iz najdražeg restorana. Kupite potrebne namirnice, upalite omiljenu glazbu, začinite sve omiljenim koktelima i dobit ćete savršen Dan zaljubljenih.

Šetajte prirodom

Šetnja je uvijek dobra ideja. Osim što doprinosi vašem fizičkom i mentalnom zdravlju, šetnja vas može zbližiti s voljenom osobom te vas dobro zabaviti. Ovo Valentinovo možete provesti u prirodi te se “naoružati” termosicama s omiljenim čajem, uživati na svježem zraku i zanimljivim razgovorima.

Napravite zajednički popis želja

Kako biste se bolje upoznali s partnerom, ali i radili na zajedničkoj budućnosti i poboljšanju veze – ovog Valentinova napišite zajedničku listu želja. Neka se te želje tiču zajedničke budućnosti, avantura, putovanja, ali i svega onoga što želite probati kad je u pitanju seks.

Foto: freestocks/Unsplash