5 genijalnih YouTube kanala za treniranje iz udobnosti doma

by | 1 listopada, 2020

Mnogi su nedovoljno fizički aktivni samo zbog toga što nemaju vremena za odlaske do teretane zbog velikog broja svakodnevnih obveza.

Ako ste i vi jedni od njih ili imate druge razloge zbog kojih ne možete ili ne želite vježbati van svog doma, ne trebate očajavati Postoji genijalno i potpuno besplatno rješenje za to. Internet je prepun trenera i trenerica koji besplatno dijele svoje znanje. U nastavku vam donosimo 5 YouTube kanala koji će vam pomoći da se fizički aktivirate, vratite u formu i učvrstite svoje tijelo.

MadFit

Na MadFit YouTube kanalu pronaći ćete mnoštvo videa vježbi kojima ćete aktivirati trbušne mišiće, stražnjicu te ruke i to u trajanju od samo 10 do 15 minuta.

Kukuwa Fitness

Ova zabavna, energična plesna vježba postala je hit u cijelom svijetu, a posvećen joj je cijeli jedan YouTube kanal. Ako želite nešto drukčije i zabavno, a da pritom pokrenete cijelo tijelo, Kukuwa Fintess je prava stvar za vas.

Brittne Babe

Brittne Babe je tu za sve one koji žele intenzivnije vježbe. Na njezinom ćete kanalu pronaći kardio treninge na plaži, trotjedne fitness izazove, tradicionalne vježbe, kao i savjete u prehrani.

Yoga With Adriene

Bez obzira na to jeste li tek na početku ili spadate među iskusne jogije, Adriene će vam, ukoliko već nije, postati omiljena online učiteljica joge. Njezina energija, način na koji objašnjava i videa koja prate određenu temu – učinit će da se za (još više) zaljubite u jogu i sve njezine čari.

Lazy Dancer Tips

Ako želite pravilno držanje, vježbe koje će aktivirati cijelo tijelo, no osobito donji dio te vretenaste mišiće, Alessia i njezin kanala Lazy Dancer Tips bit će vam otkriće. Bez obzira na to bavite li se baletom ili nekim drugim plesom, Alessia, koja vjeruje da se baletom možete početi baviti u bilo kojoj godini života, natjerat će vas da se pokrenete.

Screenshot: YouTube