4 proizvoda zbog kojih ćete zaboraviti na “bad hair day”

by | 12 listopada, 2019

Brojne poslovne i privatne obveze te moderan i užurban način života najčešće nam ne dopuštaju dovoljno vremena za redovitu njegu i oblikovanje kose. No za ovaj problem, koji muči većinu žena, nova Keune Style Dry linija ima odlično i brzo rješenje. Jedna od najpopularnijih beauty kompanija na svijetu – Keune Haircosmetics – kao ultimativni sinonim za kvalitetne i vrhunske proizvode, čvrsto vjeruje kako s pravim proizvodima “bad hair day” jednostavno – ne postoji! Upravo zato osmislili su kompletnu Dry liniju s poboljšanom formulom, koja sadrži Dry Cleansing Complex koji vrlo učinkovito uklanja masnoću s kose i vlasišta te svim pripadnicama ljepšeg spola nudi brzo rješenje za suhu njegu i suho stiliziranje kose.

Kako bi kosa – vaš najljepši modni dodatak – izgledala svježe i stilizirano svakoga dana, isprobajte novu Dry liniju, koja se sastoji od 4 vrhunska proizvoda. Keune Style Dry Shampoo sadrži UV filtar i može se pronaći u modernoj luksuznoj mat sivoj bočici od 200 ml. Osim zaštite kose od UV zraka, ovaj suhi šampon uz pomoć Dry Cleansing Complexa sa škrobom za upijanje masnoće s kose i vlasišta učinit će vašu kosu trenutno čistom i osvježenom ili jednostavno produljiti njezinu postojanost.

Keune Style Dry Conditioner – ovaj jedinstveni i inovativni Keune suhi regenerator predstavlja još jedno pojačanje u redovima Dry linije. Izbjegavali ste korištenje suhog šampona jer bi vašu kosu ostavljao oštrom? Keune ima rješenje! Ovaj iznimno lagani suhi regenerator u spreju kosu ostavlja baršunasto mekom na dodir. Također, lako raspetljava kosu dajući joj trenutnu glatkoću. Suhi regenerator tako će vašoj kosi pružiti dodatnu dozu njege, koja će tijekom nadolazećih hladnih zimskih dana itekako biti potrebna.

Iza imena Keune Style Dry Paste krije se snažna mat pasta za oblikovanje teksturiranog izgleda. Za dugotrajnost, zbog koje će vaša frizura biti svježa i “na mjestu” cijeli dan, zaslužan je Keune Style Dry Cleansing Complex za upijanje masnoće s kose i vlasišta, dok se za cjelovitu njegu pobrinuo snažni UV filtar Keune Style Dry Texturizer – ovaj nevidljivi sprej za suho teksturiranje daje vašoj kosi XXL volumen i razbarušenu teksturu uz srednje učvršćivanje. Također, sadrži Dry Cleansing Complex sa zeolitom za upijanje masnoće s kose i vlasišta te UV filtar koji će štititi vašu kosu tijekom cijelog dana.

Keune Haircosmetics ovom linijom je iznova pokazao kako proizvodi za kosu mogu biti luksuzni i kvalitetni, a opet pristupačni i jednostavni za korištenje. Keune Style kolekciju možete nabaviti na Keune prodajnim mjestima i u Keune frizerskim salonima.