3 prekrasne frizure kojima ćete ovih blagdana zabljesnuti

by | 20 prosinca, 2019

Ako već razmišljate o nadolazećim blagdanima i svim partyjima kojima ćete prisustvovati, vjerujemo da vam misli zaokupljaju i lookovi koji ćete “isfurati”. Idealna je to prilika za eksperimentiranje, a savršenu inspiraciju, kad je riječ o kosi, osigurala nam je Katica Topčić, koja je za Fabulu de Formu osmislila frizure koje oduzimaju dah. Da bismo se mogli inspirirati potpunim blagdanskim lookom, za make-up se pobrinula Nina Pejnović, za stylinge Barbara Repe, dok fotografije potpisuje Zvonimir Ferina.

Za božićnu večeru tako poznata hair stilistica predlaže nježne romantične valove. Kako bi vam lice i make-up došli još više do izražaja, skupite lagano kosu vintage ukosnicom ukrašenom biserima i cirkonima. Imate li tanju ili kraću kosu, upotpunite je umecima i tako ćete dobiti na volumenu i dužini, a još uvijek će frizura izgledati prirodno. Da bi postigli prigodni blagdanski sjaj, Katica je koristila Kevin Murphy Shimmer Shine sjaj za kosu pomoću kojega je Barbarina zdrava kosa još više došla do izražaja.

Kad je u pitanju jedna od najvažnijih večeri u godini, ona u kojoj okrećemo novu stranicu, želimo zablistati, no moramo razmišljati i o praktičnosti. U potpunosti smo sklonili kosu s lica u niski rep i izvukli dva pramena koji služe kao svojevrstan okvir koji zaokružuje besprijekoran make-up. Kovrče koje su prisutne i u ovoj večeri omekšat će svaki oblik lica i dodati dozu opuštenosti vašem cjelokupnom looku. Naravno, ništa ne može proći ni bez zavodljivih mirisa za kosu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima – mi smo koristili Kevin.Murphy First Crush parfem za kosu. Izabrali vi velike kovrče skupljene u rep koji ste lagano natapirali ili neurednu masivnu pletenicu koju ste ukrasili ukosnicama nalik božićnim ukrasima, ne možete pogriješiti. Sve ukrasite svjetlucavim nakitom i spremni ste za nove početke.

Frizura: Katica Topčić za salon Fabula de Forma
Make-up: Nina Pejnović
Styling: Barbara Repe
Fotografije: Zvonimir Ferina