3 instruktorice koje će vas potaknuti na vježbanje

Samo joga ili joga u kombinaciji s kardio - birajte sami i vježbajte uz ove poznate svjetske trenerice

by | 16 rujna, 2021
joga, kardio, vježbanje, trenerice, svjetske trenerice

Ako ste zainteresirani za jogu, neka vam izgovor ne bude to da ne znate ili nemate kamo ići. Internet je danas prepun odličnih videa, a to se posebice odnosi na poznate fitness i instruktorice joge koje sa svojim pratiteljima rado dijele svaki korak svojih vježbi – i to uz objašnjenja kako što raditi. A upravo to je ono što svima treba – stručan vodič uz objašnjenja.

 

Yoga with Kassandra

Kassandra Reinhardt na svojoj web-stranici yogawithkassandra.com, Instagram profilu i Youtubeu nudi odlične vježbe koje će vam pomoći da poboljšate svoju pokretljivost i ubrzate cirkulaciju, a istovremeno ublažite stres i tjeskobu. Ovdje ćete pronaći puno vježbi za početnike u trajanju od 30 minuta uz detaljna objašnjenja što raditi i kako. Također, kako ona i sama kaže, radi se na izgradnji snage, ravnoteže i fleksibilnosti, a ističe kako je najvažnije ostati koncentriran na dah.

Njezin savjet: Ne brinite se ako ne savladate odmah iz prve sve poze ili ako trebate napraviti pauzu. Budite strpljivi sa sobom, radite kako možete i opustite se.

Tara Stiles

Na web-stranici Tare Stiles stralahome.com pronaći ćete vježbe strala joge koja pomaže ljudima da se oslobode stresa, lakše kreću kroz izazove i žive nadahnjujuće. Ovdje ćete pronaći radionice i satove uživo na koje se možete prijaviti, a u vježbama koje kupite i za koje se prijavite možete uživati bilo kada. Tara Stiles poznata je po svom otvorenom pristupu, a najveću popularnost stekla je YouTube tuturijalima za joga vježbe. Osnivači Strale Tara i Mike Taylor jamče vam da je to vaš put do neograničene lakoće uma, zdravog i snažnog tijela, odmora i obnove te kreativnosti.

Shona Vertue

Učiteljica joge, osobna trenerica, bivša gimnastičarka. Nama se svidjela iz razloga jer kombinira jogu, kardio i snagu te svaki video i svaku vježbu objašnjava s dozom simpatičnosti i pristupačnosti. Na njezinim kanalima pronaći ćete videozapise o jogi i fitnessu koje možete raditi i kod kuće, uz minimalnu opremu, a namijenjeni su i početnicima i naprednim vježbačima. Možete joj i postavljati pitanja, ona će uputiti na sve pogreške i dati savjete.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shona Vertue (@shona_vertue)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shona Vertue (@shona_vertue)

Izvor: Youtube, Instagram, naslovna: @shona_vertue