“21 dan reset” program je za obnovu tijela i uma koji nam treba

by | 30 prosinca, 2020
mindfullnes radionica

U ovo nerealno i neutješno doba, ono što nam najviše od svega treba jest velika tipka za reset koja će nas vratiti umom i tijelom na tvorničke postavke, a budući da smo i sami svjesni da je to proces, Marie i Nataša osmislile su genijalan program koji nam u ovim vremenima može biti samo od pomoći.

Ako ste tjeskobni, anksiozni ili ste jednostavno u strahu, potreban vam je povratak “unutra” i smirivanje kako biste mogli što bolje funkcionirati. Marie (@mariewasler) je joga instruktorica i certificirani breathwork facilitator. “Moje spiritualno putovanje počelo je prije tri godine i od tada sam stalno u potrazi za novim saznanjima, a najviše me zanimaju razne tehnike meditacije i disanja te sve što mi pomaže u osobnom rastu. Sve ono što sam naučila kroz ovo putovanje želim sada dijeliti s drugima”, govori Marie.

Nataša (@burboniborovnice) je strastvena zaljubljenica u hranu i pripremu iste. “Čvrsto vjerujem da ono što unosimo u sebe uvelike utječe na naše fizičko, ali i psihičko zdravlje i upravo se zbog toga svojim receptima trudim ljudima približiti hranu biljnog podrijetla te pokazati kako ona može biti itekako ukusna i zanimljiva”, zaključuje Nataša.

Njihov online program osobne transformacije i retreat za tijelo & um, pod nazivom 21 dan reset ima za cilj pomoći ljudima da izgrade dobre navike koje će pozitivno utjecati na njihovu svakodnevicu. Ovo je program koji će ljudima pomoći da doista realiziraju namjere koje si postavljaju za novu godinu kroz mindfulness i dobru, zdravu hranu. Kroz izgradnju zajednice, ljudi će se međusobno povezati, dijeliti savjete, pomoći si.

Također, ovo je i mala škola biljne prehrane kroz live radionice kuhanja i svakodnevni support oko recepata i inspiracija.

1. tjedan: BASICS U KUHINJI. Prolazimo osnovno znanje o biljnoj prehrani, nutrijentima, najbitnijim namirnicama. Recepti poput tofua na razne načine, namaza od mahunarki itd.
2. tjedan: QUICK & EASY. Jednostavni recepti za svaki dan i ponijeti na posao. Kako uvrstati što više povrća i voća u svoju svakodnevnu prehranu.
3. tjedan: “What I eat in a day”. Od doručka do večere i sve što je između.

Mala škola mindfulnessa
Live yoga satovi 2x tjedno prilagođeni programu i grupi
Terapija disanjem (breathwork session) 1 x tjedno
Svakodnevne afirmacije i vježbe motivacije za postizanje osobnih ciljeva

Mjesto održavanja :
Privatna Facebook grupa. Pristup dobijete nakon uplate. BITNO: Ako želite biti dio programa, prijavite se što prije. Uplatu možete izvršiti kasnije. Preporučena donacija je 350,00 kn.

Na ovom linku možete se prijaviti jer 11. siječnja počinjemo!

Foto: Unsplash, privatna arhiva