Ideja za izlazak: Vino, smijeh i ples na HalloWineu u Studiju Smijeha

by | 30 listopada, 2019

Razmišljate li kamo izaći za Halloween, super ideja stigla je iz Studija Smijeha koji priprema party na kojem možete neograničeno piti vino, smijati se stand-up nastupu i plesati uz živu svirku. Ovaj party ima sve i možete biti sigurni da, ako se ove godine pridružite, u Studiju Smijeha za Halloween nećete na kraju večeri misliti kako su svi tulumi za Noć Vještica jednaki.

Maske nisu obavezne, ali ona najbolja će dobiti vrijednu nagradu za koju se definitivno isplati probuditi svoju kreativnost i osmisliti nešto strašno i jezivo. Nagrada za najbolji kostim je godišnja ulaznica za Studio Smijeha koja vam garantira pozitivu i smijeh kroz cijelu godinu.

Dok lagano pijuckate i isprobavate sva vina u širokoj ponudi te odlučujete koji su vam favoriti, stand-up komičari Studija Smijeha će izvoditi svoje jezivo dobre fore i tako svima dignuti raspoloženje i pripremiti vas za ples uz živu svirku genijalnog benda koji izvodi svima najdraže hitove za plesanje. Najbolja stvar je da na ovom partyju ne morate razmišljati koliko novaca možete potrošiti na cugu i koliko rundi smijete popiti jer za samo 100 kn, u pretprodaji, možete piti vina koliko želite, a ako kupite ulaznicu za dvoje od 180 kn, cijena po osobi je još niža. Svoje ulaznice možete nabaviti ovdje, a više o događaju pogledajte ovdje.

Foto: Unsplash