12 snažnih žena glavne su zvijezde slavljeničke kampanje modnog brenda DeLight

by | 16 siječnja, 2023

Osim što je široj javnosti poznat po savršeno krojenim odijelima i kaputima, hrvatski brend DeLight uživa naklonost brojnih klijentica posljednjih per godina od pojave na hrvatskoj modnoj sceni. Upravo je to bio povod snimanja najnovije kampanje u kojoj se našlo 12 prekrasnih žena koje uz brend stoje od njegovog osnutka. Svojevrsna oda obljetnici, ovjekovječena je fotografijama snažnih žena koje na sebi nose prepoznatljive DeLight komade, koji su ujedno kroz godine obilježili sam brend, a i danas su aktualni i bezvremenski.

Kampanja je u biti koncipirana kao modni kalendar, pri čemu svaka od ovih žena predstavlja mjesec u godini. Šest javnosti poznatih žena, voditeljica i glumica te šest uspješnih poslovnih žena, savršeno su se snašle pred objektivom i budnim okom Matee Smolčić Senčar.

Voditeljica Jelena Glišić, glumice Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Tara Rosandić, Sanja Vejnović i Bojana Gregorić Vejzović od samih početaka prate DeLight i Ivana Friščića te tvrde da se u njegovim kreacijama osjećaju ženstveno i moćno. Oduševljenje ne skrivaju i nisu skrivale ni uspješne poslovne žene – Martina Živković, Lidija Aladin, Marija Huha, Željana Bolanča, Slađana Divjak i Andrea Romić Nikolić.

Već pet godina, svi DeLight komadi izrađeni su od najfinijih prirodnih tkanina vrhunske kvalitete. Preciznost izrade vidljiva je u svakom šavu i samim time postaje luksuz koji je prenosiv s generacije na generaciju.

Bojana Gregorić Vejzović

Ana Begić Tahiri

“Ovo je kampanja koja je okupila 12 žena koje su svojom energijom, prisutnošću i ljubavi prema DeLightu uvelike uljepšale i obilježile njegovo postojanje. Ovo je posveta petogodišnjem radu i doista sam sretan što uz sebe imam prekrasne klijentice, snažne i uspješne žene od kojih je svaka u svojoj svakodnevici najbolja verzija sebe, a sve uz pomoć DeLighta koji uvijek slavi ženstvenost i daje im dodatnu dozu samopouzdanja“, dodaje Ivan Friščić, vlasnik DeLighta.

Sanja Vejnović

Nina Violić

Tara Rosandić

Za fotografije, zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za postprodukciju Matea i Iron-I-ja, dok make-up potpisuju Petra Sever i Mihaela Dodić. Za frizure modela bila je zadužena Danijela Pušeljić (Kosa & Parrneri).

Artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLight trgovini u Vlaškoj 6 u Zagrebu, a sve novosti uvijek možete saznati i putem službene Instagram i Facebook stranice.

Marija Huha (Schwarzkopf)

Andrea Romić Nikolić (Erste Bank)

dr. sc. Željana Bolanča (Poliklinika Bolanča)

Jelena Glišić

Martina Živković (Torte i To)

Lidija Aladin

Slađana Divjak (stilistica)

Foto: Matea Smolčić Senčar