ZVIJEZDE OTVORENO GOVORE o svojoj seksualnoj orijentaciji

by | 29 kolovoza, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Seksualna orijentacija je danas još uvijek tabu-tema, no životi poznatih zvijezda pod stalnim su svjetlom reflektora, pa time i njihov privatni život. Keiynan Lonsdale, Alia Shawkat i Harry Styles otvoreno su progovorili o svom seksualnom životu.

Keiynan Lonsdale, koji glumi Wally Westa u seriji “The Flash“, na svom je Instagram profilu objavio sliku sa sljedećim tekstom:

Volim mijenjati boju kose, volim riskirati sa stilom odijevanja, volim djevojke, i volim muškarce (da), volim rasti kao osoba, volim učiti, volim tko sam i jako mi se sviđa osoba koja postajem. Previše vremena sam proveo mrzeći samoga sebe, misleći da sam manje vrijedan jer sam bio drukčiji… što je neistina. Prije nekoliko godina bio sam u stanju prihvatiti sebe i tako sam si spasio život, ali sada sam stigao do nove blokade i osjećam se izgubljenim. Moram poduzeti novi korak i stvarno prihvatiti tko sam! Ne želim glumiti, ispričavati se zbog zaljubljenosti u osobu bez obzira na njihov spol. Postalo mi je dosadno biti nesiguran, osjećati sram, strah i slično… Nitko se ne bi trebao tako osjećati! Znate, sve češće susrećem mlade ljude koji potiču najbolju verziju sebe i to je jako inspirirajuće. Nadam se da svi možemo naučiti prihvatiti sebe i ne suditi ljude koji nisu isti kao i mi. Istina je da smo svi mi jedna velika obitelj. Samo ljubav. Keiy. ❤”

Ovog vikenda Alia Shawkat za “Out Magazin” govorila je o novom trileru “Paint It Black”, u kojem njezin lik razvija osjećaje za mamu svog dečka, nakon što je on počinio samoubojstvo. Zvijezda novog filma je tako ležerno u intervjuu otkrila svoju seksualnu orijentaciju.

“Kako se poistovjećujete s likovima koje ste igrali?”, upitala je novinarka Shawkat i dobila sljedeći odgovor: “Uvijek sam bila muškobanjasta kao dijete i sjećam se da me mama pitala privlače li me muškarci ili žene. Rekla sa da ne znam. Sada se smatram biseksualnom i smatram da je balansiranje ženske i muške energije igralo veliku ulogu u glumačkoj karijeri.

U intervjuu za “The Sun”, Harry Styles komentirao je izjave Miley Cyrus o njezinoj panseksualnosti. “Ljudi koji rade u kreativnom polju poput ovog moraju biti progresivni. Oni koji se bave time su super i svatko bi trebao imati pravo biti ono što želi”, komentirao je Styles. Na pitanje je li ikad ograničavao svoju vlastitu seksualnost, bivša zvijezda grupe “One Direction” odgovorila je: “Ne, nikad nisam osjetio potrebu za to. Nikad nisam osjećao da je to nešto što moram objašnjavati o sebi”.

Emma Matković