Nova Zoe Evolve kolekcija sportske odjeće za žene slavi ljepotu svih tijela

by | 16 listopada, 2020

Svi ćemo se složiti da je 2020. godina iz temelja promijenila život kakav poznajemo, ali najvažnije je kako je promijenila nas kao osobe. Svi smo imali izbor – evoluirati ili ostati na starome. Promjene i usvajanje nekih novih navika i novog načina života zahtijeva jako puno hrabrosti. Istovremeno, ostanak u zoni komfora nema smisla jer tamo ništa novo ne raste i nema napretka!

Vrijeme odvojenosti prisililo nas je da napravimo korak unatrag i da preispitamo sve trenutke koje smo prošli – dobre i loše, lijepe i tužne, slabe i snažne te da zagrlimo uspomene na svaki od njih. Sad kada ste saživjele sa svim tim trenutcima, možete se razvijati i cvasti. Budite hrabre i odvažne te izađite iz svoje sigurne zone – dopustite si rast i razvoj! U svemu tome, Zoe će vam biti najbolji suputnik, od najintimnijih do najdragocjenijih trenutaka! Upoznajte Zoe Evolve!

Zoe Evolve: kolekcija koja vas poziva da izađete iz svoje zone komfora!

Suočen s novonastalom situacijom, i Zoe je morao evoluirati i izaći iz vlastite zone komfora i upravo tamo je nastala Evolve kolekcija, inspirirana neustrašivim Zoe djevojkama:

“Kao i uvijek, dok smo dizajnirali kolekciju, mislili smo na sve Zoe djevojke. Mislili smo na stvari i aktivnosti koje su odlučile raditi kad je svijet iznenada stao. I odmah smo znali… Znali smo da nisu posustale, da rade na sebi i razvijaju se tamo gdje je najbitnije – iznutra, baš kao i mi. Kad je vanjski svijet stao, okrenuli smo se onom unutarnjem kako bismo napredovali u vanjskome. I samo odjednom, ukazao nam se naziv kolekcije – tako jednostavan, a tako moćan i izazovan – Evolve.”

Osim što je dizajnirana u novim i jedinstvenim uvjetima, velika novost u kolekciji jest prva Zoe linija donjeg rublja od organskog pamuka te prve tajice za trudnice. Također, dodatno je usavršen svaki rez i šav na sada već klasičnim elementima Zoe kolekcija – tajice, sportski grudnjaci, majice i haljine, koji dolaze s dosad najboljim dizajnom i najnovijim tehnologijama.

Još jedna inovacija u Evolve kolekciji jest mogućnost kombiniranja svih elemenata. Naime, kolekcija dolazi s četiri glavne boje: vječna crna, mistična tamno-plava, nježna roza i ženstvena ljubičasta (plum). Ove se nijanse protežu kroz sve modele, zahvaljujući čemu imate potpunu slobodu stvaranja jedinstvenih vlastitih Zoe kombinacija. Trenutno traje velika PRE-SALE akcija s popustima do 47 posto, a sve modele pogledajte OVDJE.

Foto: PR