Znate li što su kolačići od kolagena: Angelina Jolie ih obožava

by | 14 kolovoza, 2015

Otkrivamo vam neobičnu anti-age dijetu lijepe glumice…

GettyImages-461601074

Glumica Angelina Jolie velika je obožavateljica japanskog brenda Eat Yourself Beautiful i njihovih poslastica.

Munchmallow kolačići s okusom višnje, jogurta i grejpa upakirani su u vrećice koje nestaju brzinom munje s polica prodavaonica diljem svijeta.

Budući da su kolačići manje invazivni od injekcija za pomlađivanje i sadrže do 3000 miligrama kolagenskih peptida po vrećici, 40-godišnja glumica, majka i humanitarka svakodnevno ih konzumira.

– Mislim da istovremeno zadovoljavaju njezinu želju za slatkim i pomažu joj da izgleda sjajno, otkrio je izvor blizak glumici britanskom časopisu Look.

Iako su kolagenski kolačići ukusni i imaju pristupačnu cijenu, medicinski stručnjak dr. Martin Edwards smatra da bi glumica trebala biti opreznija. Kao i većina ostalih, i Angelina ih kupuje preko interneta, što treba dobro provjeriti.

– Ako kupujete nešto s interneta, činite to na vlastitu odgovornost. Nikad ne znate što zapravo dobivate. Rezultati su vidljivi ako koristite injekcije kolagena, ali konzumiranje istog ne mora nužno biti učinkovito, ističe Martin.

Ovo nije prvi put da je Angelina uhvaćena na bizarnoj dijeti. Navodno je već bila na režimima prehrane koji su uključivali ekstremno niskokaloričnu hranu kako bi održala svoju liniju.

– Postala je opsjednuta bistrim juhama. Inače, njezina dijeta varira na dnevnoj bazi. Jednom pije samo zeleni čaj i jede orahe, a drugi put crveno meso i crno vino, pa se opet vraća čaju i malim porcijama proteina, otkriva izvor blizak glumici.

Izvor: elle.rs
Foto: Guliver/Getty Images