JAMIE OLIVER PONOVNO otvara restorane diljem svijeta!

by | 1 travnja, 2017

Za sve obožavatelje Jamieja Olivera imamo dobru vijest, a to je da uskoro diljem svijeta otvara novi talijanski restoran. Kako bi sâm Jamie rekao „lovely jubbly“.

Većina nas doma ima barem jednu njegovu kuharicu te smo sa znatiželjom očekivali nove emisije gdje će nam Jamie otkriti svoje tajne za što bolju “klupu”. Dakle, kada je Oliver odlučio pustiti nas u svoje carstvo otvorenjem talijanskog restorana „Down Under“ i ostalim restoranima kao što je “Jamie’s Italian” i bar, te s ostala četiri restorana, pokazao je koliki je zapravo majstor.

Ubrzo nakon toga restorani koji se nalaze u Australiji „Jamie’s Italian“, čak njih šest zatvoreni su. The Keystone Groupe ga je prisilio da ih zatvori jer su otišli u stečaj.

Ako možda niste njegov obožavatelj, vjerojatno ste pogledali barem jednu emisiju „Golog kuhara“ i znate s kojom strašću sprema svoja jela. Stoga se Oliver odlučio da neće tako lako odustati od svog sna te je ponovno kupio lanac koji je bio u stečaju. Najavio je da će otvorenje biti u svibnju ove godine, u Sidneyu. Držimo mu palčeve!

Lorena Markoč