Znate li kako prepoznati koji muškarac vas je zbilja vrijedan?

by | 28 srpnja, 2020

Donosimo nekoliko savjeta o tome kako prepoznati muškarca za kojeg možete biti sigurni da je zaslužio vašu pažnju te to da uložite energiju i vrijeme u vezu. U protivnom – nije vas vrijedan.

Koliko ste puta od starije i iskusnije žene, ili nuškarca, čule primjedbu: “Pusti, on te nije vrijedan”? Čak i ako vam se muškarac jako sviđa i možda biste se bili spremni i vezati, vrijedi se zapitati je li on doista vrijedan vašeg vremena, energije koju ćete uložiti u odnos i ljubavi.

Stručnjaci kažu kako postoje znakovi koji ukazuju na to da bi muškarac mogao biti partner koji zna cijeniti ženu, samo ih na vrijeme treba prepoznati. Evo tek nekoliko njih o kojima biste trebali povesti računa prije negoli stvari postanu ozbiljne:

Kako znati je li on uistinu vrijedan vašeg vremena?

1. Ako vidite kako se trudi da se uz njega osjećate posebno i čini više nego što čini u odnosu s drugim ljudima, čime pokazuje da misli da zaslužujete najbolje.
2. Gleda u vas kao da ste najdivnija osoba koju je ikad upoznao. Možda možete prepoznati da ga čini sretnim kad se pojavite u njegovoj blizini.

3. Ako je u suštini vrlo ljubazna osoba koja sa svima prijateljski komunicira i na isti se način ophodi s vama.
4. On ne poštuje samo vas, nego poštuje sve žene i to im nastoji pokazati. Vjeruje u jednakost.
5.  Što god govorite, on pažljivo sluša. Vaše riječi su mu prvi prioritet. Sjeća se svega što ste rekli.

6. On se ne ustručava pokazati svoju naklonost i divljenje prema vama. Može i pred drugima otvoreno pokazati svoje zanimanje za vas i reći vam koliko vas voli.
7. Učinit će sve što može da ljudi oko vas shvate da je on samo vaš. Čak i ako druge žene pokušaju koketirati s njim, on ne pokazuje interes za njih.
8. Pokazuje vam da mu je važno da se trudi oko vas.
9. Uvijek će vas podržati i hrabriti kad je to potrebno, kako prenosi portal Pinkvilla.

IZVOR: 24SATA.HR

Photo by Andre Furtado from Pexels