ZNATE LI DA CELEBRITY OSOBE imaju svoju Tinder inačicu?

by | 29 rujna, 2017

Jeste li čuli za Rayu - "Tinder za celebrityje"?

U svijetu u kojem brakovi ponekad traju kraće od samih vjenčanja još uvijek vlada velik interes za pronalaskom srodne duše, neovisno o tome što netko smatrao pod tim pojmom. Društvene mreže su i u ovom smislu potpuno promijenile pravila igre pa tako mišljenje o potencijalnom partneru možemo formirati već i pri letimičnom pogledu na njegov profil. Što se tiče upoznavanja novih ljudi, čini se da se i taj aspekt preselio u online svijet. Kako su već pisali brojni mediji, budućnost “dejtinga” bi se vrlo vjerojatno mogla nalaziti među brojnim aplikacijama namijenjenih pronalasku osoba za spoj, seks, brak ili nešto četvrto.

Za Tinder sad već znaju gotovo svi, pa iako je na početku nailazio na otpor šire populacije, sada se čini kako je njegova praktičnost jednostavno morala uzeti maha. Malo tko danas još ima vremena za ekstenzivne izlaske ili spojeve na slijepo koji uglavnom završe loše; daleko je jednostavnije “swipeati” fotografije i odabrati najbolje od onog što se nudi. Čitali smo tako i o specijaliziranim aplikacijama koje su uslijedile, poput onih kojima za vas upravljaju vaši prijatelji (ako ste poznati po nesretnim izborima) ili onima na kojima se okupljaju samo vegani.

Na tom tragu je nastala i još jedna varijanta “dejting” aplikacije, namijenjena isključivo poznatim osobama te osobama iz kreativnih ili medijskih branši. Raya je aplikacija kojoj žele pristupiti svi, a možda najbolje to oslikava Tweet Amande Stanton, koja je rekla kako se ponovno vratila u jedan reality show samo zato što je uporno ne puštaju da pristupi ovoj ekskluzivnoj zajednici. Ako se pitati kako uopće pristupiti, odgovor je zapravo jednostavan – morate zadovoljavati propisane kriterije i dobiti odobrenje posebne komisije, koliko god to nevjerojatno zvučalo. Kontrola je ovdje rigorozna, a svaki je profil nužno povezan s verificiranim Instagram profilom kako bi se izbjegli potencijalni uljezi. S obzirom na to da se radi o aplikaciji za celebrityje, cijela priča izgleda puno otmjenije nego na “običnim” aplikacijama, pa ćete profile korisnika tako pregledavati u obliku slideshowa fotografija s Instagrama uz koje ćete slušati pjesmu koju je korisnik odabrao.

IZVOR: BURO247.HR