Znamo koji proizvod J. Lo koristi za neodoljivi sjaj i vjerojatno ga imate kod kuće

by | 14 kolovoza, 2020

Osim po savršenom tijelu i zavidnim oblinama, Jennifer Lopez poznata je i po besprijekornoj koži te zdravom, nikad pretjeranom sjaju koji ima gdje god da se pojavi.

Njezin make-up artist Scott Barnes otkrio je tajnu koja stoji iza svih onih red carpet lookova pjevačice. Najbolje od svega je da je za tajnu tog glowy looka zaslužan proizvod od svega 50-ak kuna. Barnes je snimio video s poznatom make-up influencericom i YouTubericom Tati Westbrook kako bi pokazao svoju novu kolekciju kistova i tehnika koje koristi dok šminke neke od najpoznatijih zvijezda. Osim s Jennifer Lopez, surađivao je i s Christinom Aguilerom, Céline Dion i brojnim drugim divama s glazbene scene, te je počeo otkrivati tajne svog zanata.

Osim genijalnog trika u kojem je rekao da koristi proizvode za konturu ispod pudera, a jedan od glavnih suputnika u konturiranju mu je L’Oréal Bronze Coin lipstick koji koristi kao highlighter, ruž i sjenilo u jednom, postoji još jedna stvar. Tajna dobrog glowa nije ni samo u suptilnim konturama ispod pudera nego u ZF- u 30, u spreju, koji koristi kao završni korak umjesto fiksatora. I nije samo stvar u prevenciji od starenja koju osigurava zaštitni faktor nego u sjaju koji ostavlja.

Postoji nekoliko načina na koje Scott postiže taj cjelokupni face and body sjaj, a jedan od trikova je da sjaj ne staje na završetku lica, nego se širi na ostatak tijela, a podlogu razvuče na prsa, pa čak i ruke kako bi ujednačio ten posvuda. I nakon što povuče cijeli puder na sve dijelove tijela koji se vide, tu ZF ulazi u igru. Budući da je ljepljivije strukture, nanese ga u spreju kako bi ga ravnomjerno rasporedio i ne bi obrisao sve ono što je već nanio na lice, a zatim stavi bronzer i highlighter kako bi postigao taj savršeni look. Iako izgleda odlično na fotografijama, uživo ovaj look možda nije najbolji izbor budući da može izgledati lagano masno i nimalo suptilno.

https://www.instagram.com/p/B8YOgDoJ8j1/

Foto:  Christopher Polk/Getty Images for People’s Choice Awards