Zendaya i njezina nova frizura prava su nam inspiracija za jesen i novi stil

Promjena koja izgleda odlično

by | 21 listopada, 2021
zendaya

Kod promjene frizure, postoje dvije velike dvojbe, a to su – trebam li se ošišati na kratko i trebam li ošišati šiške. Druga je opcija, pogađate, dvojba koja mnoge muči – češće.

To je i sasvim normalno, jer spomenuto se pitanje pitala svaka žena barem jednom u životu kada je žudjela za nekom promjenom. Ovisno o stilu na koji idete, šiške mogu biti velika obveza zbog redovnog šišanja, stiliziranja i pranja koje zahtijevaju, pa to svakako uzmite u obzir prije nego što radite bilo kakve velike poteze. Hoćete li ih potencijalno svako drugo jutro imati vremena prati i stilizirati? Srećom, danas postoje šamponi za suho pranje kose, no ako nosite šiške – to je obveza za koju morate imati vremena.

Iako postoji preko nekoliko praktičnih razloga za ne ošišati šiške, postoji ih isto toliko i za ošišati. Prije svega, odlična je promjena koja vam može osvježiti i uokviriti lice, te dati potpuno drugačiji look, bilo da se odučili za “zavjesa” šiške, baby bangs ili ravni, francuski stil. Koje će vama najbolje pristajati, raspravite sa svojim frizerom koji će vam znati reći što pristaje uz vaš oblik lica.

Pun pogodak sa svojom promjenom postigla je i Zendaya, koja se odlučila za guste šiške i srednju dužinu kose – look kojime ne možete pogriješiti za chic, moderan i ženstven stilski pomak. Ovakve šiške mogu se odlično nositi i sa strane kao svojevrsne “zavjesa” šiške, no najbolje će izgledati ako su potpuno čiste i konstantno isfenirane. Predanost frizuri, no isplati se, zar ne?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Foto: Tim P. Whitby via Getty Images for Warner Bros