ŽELITE ŽIVJETI ZAJEDNO, A NISTE SIGURNI JE LI PRAVO VRIJEME? Evo kako do odgovora

by | 3 svibnja, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Zajednički život velik je korak prema naprijed u svakoj vezi te zahtijeva da oba partnera vrlo dobro promisle prije nego što se odluče useliti zajedno. Stoga vam donosimo pet jasnih znakova koji pokazuju da je vrijeme da vi i vaš partner započnete zajednički život.

Imate iste razloge
Prije nego što se uselite zajedno, vi i vaš partner trebate razgovarati o ciljevima i budućnosti koju vidite za sebe. Vrlo je važno da se vaša razmišljanja poklapaju s onima vašeg partnera. No, ako saznate da ne dijelite iste razloge i razmišljanja, možda je bolje da ponovno razmotrite tu odluku.

Ne osjećate pritisak
Velika je razlika između toga što osjećate pritisak da se uselite s vašim partnerom i toga što je useljavanje točno ono što želite. Ako niste apsolutno sigurni da je ovo najbolji korak za vašu vezu, slijedite te instinkte i pričekajte s donošenjem ove važne odluke.

Ljetovali ste zajedno
Prije nego što započnete zajedno živjeti, vjerojatno ste bili skupa na nekakvom odmoru. Bez obzira o kakvom je odmoru ili putovanju riječ, tada ste zasigurno puno saznali puno toga jedno o drugome. Ako ste uspješno proveli te dane zajedno, velike su šanse da ste spremni za zajednički život. No, imajte na umu da zajedničko ljetovanje i zajednički život ipak nisu identični.

Poštujete prostor onog drugog
Samo zato što živite zajedno ne znači da trebate baš svaki trenutak provesti skupa. Naravno da uživate u međusobnom društvu, no trebate prepoznati vlastite potrebe i odvojiti malo vremena i prostora za sebe. Vaš partner će to poštovati te kada njemu to njemu bude potrebno, i vi ćete poštovati njegovu odluku.

Znate se nositi sa svađama
Svađe su sastavni dio svake veze. Nakon nekog vremena vi i vaš partner našli ste dobar način kako se nositi sa svađama i rješavati probleme koji nastanu u vašoj vezi. Parovi koji su spremni useliti se zajedno dovoljnu su zreli da znaju kako ne mora svaka svađa biti katastrofična.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

 

Tagovi: