Želite se opustiti i uživati? Izlet u prirodu ili duža šetnja s kućnim ljubimcima idealna je opcija!

by | 20 travnja, 2023
Vidi više od boje

Dolazak lijepog vremena i toplijih temperatura poziv je na istraživanje prirode i provođenje slobodnog vremena na svježem zraku. U prirodu često idemo kao bi se razgibali i malo udaljili od gradske užurbanosti. Šetnja prirodom odličan je način opuštanja, a ako ju provodite uz svog kućnog ljubimca, možete biti sigurni kako zabava neće stati na samoj šetnji. Ako ste u potrazi za kućnim ljubimcem, tvrtka Samsung Electronics pokrenula je kampanju naziva “Vidi više od boje” u suradnji s nekoliko hrvatskih Udruga za zaštitu životinja kako bi pomogli u zbrinjavanju životinja koje traže stalni dom. 

Uz kućne ljubimce provodimo kvalitetno vrijeme i uključujemo ih u sve što radimo, bilo to izležavanje kod kuće ili boravak u prirodi. Provođenje vremena s našim ljubimcima nas obogaćuje i puni nam baterije. Ta važnost kućnih ljubimaca u svakodnevnom životu je prepoznata od strane tvrtke Samsung koja je u suradnji s udrugama S-Pas by Gloria” i Šapica” iz Zagreba i udrugom Pobjede” iz Osijeka, pokrenula novu kampanju “Vidi više od boje” posvećenu napuštenim životinjama kako bi udružili snage i pomogli u udomljavanju. Platforma istoimenog naziva glavno je mjesto na kojem posjetitelji mogu pogledati fotografije svih pasa koji su u potrazi za novim vlasnikom i stalnim domom. 

Zabilježite svaki trenutak 

Osim fotografiranja prekrasnih kadrova prirode, pa čak i u mraku fotkanje kućnih ljubimaca je nešto što nam nikada ne dosadi te vjerujemo kako brojni vlasnici na svojim pametnim telefonima imaju galeriju prepunu slika i videozapisa svojih četveronožnih prijatelja. Tijekom šetnje prirodom, pomoću kamere Galaxy S serije možete zabilježiti vaše zajedničke trenutke. Hvatanje loptice u prirodi možeš snimiti uz pomoć Super Slow – Motion opcije te kasnije podijeliti sa svojim prijateljima. Nakon napornog dana u prirodi, dok se  ljubimac odmara uz Smart Cut opciju, pretvori fotografije svog ljubimca u omiljene naljepnice koje možeš koristiti tijekom svojih dopisivanja. “Vidi više od boje” idealno je mjesto i za već aktualne vlasnike pasa jer nudi super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima. 

“Kućni ljubimci će vam pružati neopisivo veliku dozu ljubavi i veselja, a uz to ćete uvijek imati svoje društvo za šetnju. Bez obzira na to o kojoj vrsti životinje je riječ i bez obzira na to kakav vam je bio dan, kada dođete doma i vidite tu sreću, zaboravit ćete apsolutno na sve. Danas, nažalost, sve je veći broj napuštenih životinja i zato se u Udruzi trudimo pronaći savršeni dom za sve naše štićenike jer želimo da im se ta ljubav uzvrati – oni to zaslužuju. Bit će vam neizmjerno zahvalni na svakom trenutku i pažnji, a zajedno ćete graditi prekrasne uspomene”, rekla je Gloria Malin, predsjednica udruge S-PAS. 

Uz četveronožnog prijatelja uz sebe možete biti sigurni kako imate sve što vam treba da bi ostali aktivni i u toku, ali i odmorili dušu i tijelo ispod neke krošnje dok vaš ljubimac zaigrano trči livadom. Svoju prvu iduću šetnju možete odraditi i na Bundeku, gdje ćete na Samsung Studio S23 mobilnom paviljonu u razdoblju od 21. 4. – 23. 4. imati priliku saznati više o kućnim ljubimcima koji traže svoj dom. Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku.

Vidi više od boje

Foto: PR