Zeleni pokloni za najljepše blagdane

by | 9 prosinca, 2020

Zakoračili smo u najljepše doba godine – u vrijeme ljubavi, topline, sreće i darivanja! Iako ćemo ove godine u krugu svojih najmilijih blagdane slaviti u malo drukčijem svjetlu, uz darove od srca božićni blagdani nikad neće izgubiti svoju čar.

Ljubav i briga o prirodi uvijek su in!

Poklonite svojoj boljoj polovici dodir prirode uz organske proizvode neodoljivih mirisa i tekstura, i zajedno donesite nove ekološke odluke za novu godinu koja uskoro kuca na vrata. Njegujući organski proizvodi koji, koliko nježno pristupaju tijelu i koži toliko nježno pristupaju i prirodi, ono su najljepše što možete pokloniti. Melvita je ove godine kreirala posebne poklon-setove prilagođene za nju i njega – ovisno o tome tražite li poklon za mamu ili baku, sestru ili prijateljicu, ali i tatu, brata ili prijatelja… pronaći ćete nešto što će zadovoljiti baš svakoga.

Luksuzni poklon-setovi dostupni su u odabranim Müller prodavaonicama – Iznimno zlato, Obnavljajuća moć argana ili Organski početak, približit će vam neke od najboljih i najomiljenijih Melvitinih proizvoda, a u svakom setu se nalazi po jedan proizvod gratis!

No i mali znaci pažnje donose veliku sreću – adventski poklon-setovi za meke usne i ruke Argan, Nectar de Miels ili za meke ruke i tijelo L’Or Bio odlični su za čarobne trenutke njege i topline, a nalaze se u preslatkom pakiranju nalik onima bombona. Više informacija pronađite na www.melvita.hr. Mnoge odlične ideje za male, ali važne korake prema čišćem i zelenijem svijetu potražite na Melvitinim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.