ZBOG TAYLOR SWIFT još jedna poznata zvijezda odlazi s glazbene scene!

by | 6 listopada, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Demi Lovato najavila je da se povlači na neko vrijeme iz svijeta showbusinessa i to sve zbog posljednje paljbe prema redovima Taylor Swift.

Podsjetit ćemo vas. U posljednjem intervjuu za Yahoo, Demi je izrazila svoje neodobrenje prema spotu “Bad Blood” Taylor Swift, u kojem proziva sa svojom ekipom poznatih prijateljica Katy Perry te da istodobno šalje lažnu sliku o ženskom tijelu.

Naravno, takvi komentari razbjesnili su Taylorine fanove koji su toliko naživcirali Demi da sad želi uzeti stanku cijelu 2017. godinu.

“Pitali su me pitanja. Odgovorila sam na njih. Tužite me”, napisala je na svom Twitteru te dodala da se riječi mogu izvaditi iz konteksta tijekom intervjua, ali da se svejedno neće ispričati što je rekla što većina želi reći.

“Ne razumijem zašto ljudi toliko mare do toga što ja govorim u intervjuima? Gledate li vi vijesti? Zar nemate stvari oko kojih se trebate brinuti?”

Ovo nije prvi put da je Demi prozvala Taylor. Posljednji put je svoju nekadašnju prijateljicu prozvala početkom godine, kada je Taylor posudila 250 000 dolara Keshi za pravnu bitku protiv Dr. Lukea.

“Moje mišljenje je da se ne brendiraš kao feministica ako ne radiš ništa po tom pitanju. Imam iznimnu količinu poštovanja prema ženama kao što su Lena Dunham i Beyoncé, koje kroz svoj rad šalju snažne političke poruke.”

Sve u svemu, nadamo se da će se Demi predomisliti.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: MTV.COM.HR