ZBOG OVOGA ĆE treća kraljevska beba biti drukčija od svoje braće

by | 3 svibnja, 2018
FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Vojvotkinja od Cambridgea u ponedjeljak je na svijet donijela i treće dijete, još jednog sina. No unatoč tome što joj majčinstvo već itekako ide od ruke, čini se da će Kate Middleton ovoga puta, za razliku od prva dva poroda, neke stvari ipak napraviti drukčije.

Kada je prošli mjesec otišla na porodiljni, njezin tim objavio je da se vojvotkinja službenim dužnostima neće vratiti prije jeseni, te da će joj za to vrijeme dok je nema prioritet biti djeca.

Bivša babica Diana Woodhead, osoba koja ženi pomaže da na svijet donese zdravo novorođenče, za Daily Mail je komentirala kako postoji mogućnost da je Kate shvatila da se nakon prethodna dva poroda prerano vratila službenim obvezama.

Nakon što je sina Georgea rodila 2013. godine, Kate se dužnostima vratila već šest tjedana kasnije, a kad je prije dvije godine na svijet donijela malenu Charlotte, u društvu princa Williama bila je već dva mjeseca kasnije.

”Sigurno je da je za većinu majki to iznimno rano. To je tek period u kojem se tijelo počinje oporavljati kako treba”, objašnjava Woodhead.

Dodala je da je vojvotkinja, s obzirom na veliku medijsku pažnju, zasigurno bila i pod velikim pritiskom da mora izgledati najbolje što može.

”To može biti stresno za svakoga, a pogotovo za one koji najvjerojatnije žele samo ostati kod kuće i maziti se sa svojim djetetom”, govori Woodhead.

Dodaje kako joj se čini da javnost podcjenjuje količinu vremena i stresa koji se potroše i stvaraju oko odlaska na jedan takav događaj u sklopu kraljevske obitelji.

”Tu ulazi planiranje, pa biranje odjeće, uređivanje kose, šminka. U većini slučajeva gosti se pozdravljaju i prije kontakta s medijima, a i to zahtijeva pripremu, za što je sigurno manje vremena kada imate novorođenče”, objašnjava za “Daily Mail” ova bivša babica.

Također, moguće je da Kate sa svojim tek rođenim sinom želi iskoristiti svaki mogući trenutak u slučaju da više ne misli rađati.

”Žene koje su svjesne da bi im to moglo biti posljednje dijete uglavnom žele što više vremena provesti kod kuće. Smatram da je vojvotkinjina odluka o tome da se ne vraća ubrzo na posao itekako mudra”, zaključila je Woodhead.

No osim toga, kraljevska obitelj uskoro će i službeno dobiti novu članicu. Riječ je, naravno, o Meghan Markle, koja će se 19. svibnja udati za princa Harryja, a Kate će joj na neko vrijeme prepustiti svoje mjesto i dati da dođe do izražaja.

IZVOR: DNEVNIK.HR