Zavirite u svoj ormar i saznajte kakva ste osoba

by | 14 veljače, 2013

Jeste li znali da način na koji slažete rublje puno govori o vama i vašem karakteru? Naime, na taj način mogu se otkriti vaše najmračnije i najskrivenije tajne, tvrdi Jamie Novak, autorica knjige “Kako se organizirati”.

Sve na svome mjestu – dominantna osoba

Sve stižete na vrijeme. Ne zaboravljate rođendane, ni druge važne događaje. Savršena i detaljna organizacija čini vas sigurnom i ispunjenom. Ipak, ponekad zavarajte sami sebe i neke poslove jednostavno odgodite. Tako ćete sebi olakšati život. Nitko vam neće zamjeriti ako ne učinite baš sve uvijek i na vrijeme.

Odjeću ‘rolate’ – nesavršeni perfekcionist

Kod vas je mahom sve u redu, ali podnosite i neke sitnije tajne. Nepretenciozno savršenstvo je dio vašeg šarma. Kod vas je gotovo sve pod kontrolom iako vam je teško zadržati koncentraciju i dovršiti ono što ste započeli, ako vas nitko ne natjera na to.

Razbacano rublje – umjereni paničar

Kada se vratite s nekog putovanja, vjerojatno vam putna torba stoji neraspakirana i po nekoliko tjedana. Počnite s malim promjenama u svom životu. Sredite sve u kuhinji, potom se prebacite u kupaonicu i na kraju sredite spavaću sobu. Bolje ćete se osjećati kada se riješite nepotrebnih stvari.

Izvor: Magazin.hr

Tagovi: