Zbog nove Zara ski kolekcije najradije bismo odmah bukirali skijanje

by | 28 studenoga, 2023
Zara Ski kolekcija zima 2023

Ako ste već bukirali mjesto i vrijeme za odlazak na skijanje, preostaje vam samo upotpuniti modnu kolekciju, a to sada i možete uz novu Zara ski kolekciju za zimu 2023.

Skijaške kolekcije znače da nosite funkcionalnu odjeću prilagođenu hladnim uvjetima na planinama, a istovremeno da to bude estetski privlačan dizajn. Kolekcije obično uključuju jakne, hlače, kombinezone, dodatnu opremu poput rukavica i kapa te ponekad i modne dodatke.

Također, važan aspekt može biti tehnologija materijala kako bi se osigurala toplina, vodootpornost i udobnost. Sve to u jednoj kolekciji i ove godine osigurala je Zara, popularan modni high street brend.

Od skijaških jakni koje su istovremeno chic i stylish do kombinezona, rukavica, termalnih i toplih majica kao i čizmi za snijeg – kolekcija doista baš mami na snijeg i uživanje u radostima skijanja.

Jedno je sigurno – Zara je opet spojila vrhunsku funkcionalnost s izuzetnim modnim dizajnom, a to znači udobnost sa stilom. Svaki komad je jedinstven, a vjerujemo i stvoren s ciljem da pruži slobodu pokreta, ali i da istovremeno budete modno usklađeni.

Zavirite u dio kolekcije koja je dostupna na Zara web-stranici, a neki komadi su tek u dolasku!

Pročitajte: Modeli kaputa koji će pristajati uz baš sve što nosite 

Zara ski kolekcija zima 2023

Zara ski kolekcija zima 2023

Zara ski kolekcija zima 2023

Zara ski kolekcija zima 2023

Pročitajte: Ovi elegantni modeli suknje posebno su popularni ove jeseni i zime 

Foto: Zara